2777
2789

عزیزان تاحالا از این سایتا یا پیجهای اینستا خرید اینترنتی کردید؟؟

اگر آره آیا راضی بودین؟

میشه ادرسش هم بگید؟

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

ست لند

اناناس کالکشن

گنگست شاپ

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👀

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
سلام گلم من مشاورم محصولات پوست و مو گیاهی دارم دوست داشتی تاپیکم ببین گلم سوال بود در خدمتم

😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
سلام گلم من مشاورم محصولات پوست و مو گیاهی دارم دوست داشتی تاپیکم ببین گلم سوال بود در خدمتم

باشه ممنون

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

دریم Dream

سایت هم داره میتونی سرچ کنی ببینی کیفیتش خیلی خوبه

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
ست لند اناناس کالکشن گنگست شاپ

جنساش هم خوب بوده؟؟؟

دریم Dream سایت هم داره میتونی سرچ کنی ببینی کیفیتش خیلی خوبه

ممنون ...حتما

جنساش هم خوب بوده؟؟؟

بله

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
بله

یکدنیا ممنونم

مزون لاوین وست گالری تهران بوتیک اسمارتیز گالری کیف و کفش اویشن  دریم ایدیشونو ندارم چون اینستا ...

ممنون اونوقت دم عیدی که سرشون شلوغه ، خریدهارو میرسونن تا عید؟