2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنین آرامش بگیرم

281 بازدید | 47 پست

سلام

یک سال و نیمه با دوست پسرم کات کردم

اصلا سراغش نرفته بودم اطلاعی هم ازش نداشتم

امروز به اتفاقی فهمیدم ۲ تا شرکت واردات و صادرات زده

که یکیش رو هم قبل از کات با من زده بوده و هیچی به من نگفته بوده

جدا از شرکت ها، دیدم ۴ تا مقاله نوشته که کُرک و پرم رسما ریخت

من اصلا آدم حسود و بخیل و این مدلیا اصلا نیستم ولی از وقتی اینو فهمیدم، شدیدا از خودم متنفر شدم

اصلا مغزم داره منفجر میشه از ناراحتی

همه چی هم میدونما

میدونم هوش آدم ها باهم یکسان نیست، توانایی هاشون یکسان نیست، شرایط زندگیشون یکسان نیست

همه اینارو میدونم

ولی تنفرم از خودم هزار برابر شده

کاری با اون ندارمااااا

از خودم بدم اومده که چرا هیچوقت نتونستم یکم اندازه اون توانمند باشم

😭

این داستان کودک خواب زده🥴

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول بده ۱۰ تا مقاله برات بنویسن  من خودم نزدیک ۱۰۰ تا مقاله برای بقیه نوشتم

اینکه پاک کردن صورت مسئله است

من از این ناراحتم که چرا توانایی هام اینقدر کمن

دردم تعداد مقاله نیست

شاید واسه شما مبحث مهمی نباشه، ولی واسه من و این مقطع زندگیم موضوع مهمی هست

منم اینطوری شدم قبلا . یکی که قبلاً باهاش ارتباط داشتم هم دانشگاه خوبی قبول شد هم یهو نمی‌دونم چطوری پولدار شد و خارج رفت و ... 

منم خیلی اتفاقی عکساش توی اینستا دیدم. ولی خب اولش خیلی ناراحت شدم اما الان نه چون خودمم دارم درس میخونم میخوام منم دانشگاه عالی ای قبول بشم بعدش برم سرکار و پولدار بشم برای همین کسی برام مهم نیس. خودت تلاش کن بهتر از اون میشه . اگه من ۱۸ سالگیم تلاش می‌کردم خیلی اوضام بهتر بود 

منم اینطوری شدم قبلا . یکی که قبلاً باهاش ارتباط داشتم هم دانشگاه خوبی قبول شد هم یهو نمی‌دونم چطوری ...

من و اون دقیقا با هم یه دانشگاه یکسان و یه رشته یکسان و یک مقطع یکسان تحصیل میکنیم

ولی کلا همیشه اون رتبه یک بوده من رتبه دو

هیچوقت نتونستم ازش جلو بزنم یا بهتر باشم

الانم من خیلیییی دارم تلاش میکنم خیلی زیاد

نه برای اینکه از اون جلو زده باشم، فقط برای اینکه خودم از خودم راضی باشم که همیشه نهایت تلاشمو کردم

ولی انگار هیچوقت کافی نیستم

من و اون دقیقا با هم یه دانشگاه یکسان و یه رشته یکسان و یک مقطع یکسان تحصیل میکنیم ولی کلا همیشه او ...

ما هم توی دوره لیسانس دوتامون یه جور بود درسامون و یک دانشگاه بودیم با این تفاوت که تازه من نفر اول بودم اون دوم ولی بعدش اون دانشگاه دولتی خیلی تاپی قبول شد من نه . خانوادش پولدارن؟! شاید اونا براش شرکت انداختن

ما هم توی دوره لیسانس دوتامون یه جور بود درسامون با این تفاوت که تازه من نفر اول بودم اون دوم ولی بع ...

خانواده اش پولدارن

ولی منه خر خودم بهش کارکردن تو بورس خارج رو یاد دادم

اونم خدایی واقعا از باهوش رد کرده

یه نابغه به تمام معناعه

هزاران دلار درامد کسب کرد از این راه

بعدش چندتا زمین تو شهرک صنعتی خرید

یعنی میخوام بگم میدونم همه اشو خودش راه انداخته

ای بابا

چی بگم

ای کاش توی زندگی همدیگه فضولی نکنیم

اونوقت هم خودمون آسایش داریم هم دیگران!

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............