بیایید آموزش و فرهنگ سازی درست رو از خونه هاتون شروع کنید. دیروز آقایی رو دیدم که بچش خوراکی می خواست و این آقا اصرار داشت قراره براش ترقه بخره یه عالمه! اصولا خانوما من ندیدم اصرار کنن از این وسایل برای بچشون بخرن ولی اگه جزو اون دسته خانوم هایی هستید که علاقه مند به ترقه هستین یا همسرتون کودک وحشی درون داره و این اموزش اشتباه رو به فرزندتون میده جلوشون رو بگیرید. توضیح بدین که این حرکت ماله انسان های بی فرهنگ و وحشی هست که شادیشون رو با ایجاد صداهای ترسناک برای دیگران تخلیه میکنید. بگید این صداها باعث ازار بیماران قلبی و کودکان و سالمندان میشه و دور از انسانیت هست. توضیح بدین که با این صداها کلی پرنده با قلب کوچیک رو درختا سکته و میکنن، کلی سگ و گربه تو خیابون وحشت زده دنبال پناهگاهن و کلی خانوم باردار هستن که این صداهای ترسناک برای خودشون و فرزندشون میتونه آسیب زا باشه. اجازه ندید فرزندتون ترقه بخره تا باعث اسیب به خودش و سایر افراد نشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخ گفتی شهرما الان دوهفته است آغازکردن طفلک دخترم همش میترسه تو اتاق میبرم صدا میاد تو پذیرایی صدا میاد تن و بدن بچه ۴ ۵ ماه رو میلرزونن خدا لعنتشون کنه
تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین
به کسی که از روی پل هوایی رو ماشین صفر یکی دیگه ترقه پرت کرده و باعث شده که ماشین اون فرد داغون بشه و تصادف کنه دقیقا چی میگید شما؟ به نظرتون انسان بافرهنگیه؟ اون ادم رقیقا وحشیه که باعث اسیب زدن به یه نفر دیگه شده
حق با شماس ولی ب کار بردن کلمه وحشی بی فرهنگ اصلا درست نیست با این ک منم مخالفم ولی تا ...
عزیزم آدمی که باعث بشه صورت یه بچه کوچیک بسوزه که هنوز نتونسته زندگی کنه و با چشماش دنیارو ببینه یا باعث چپ شدن ماشین یه ادم شده از نظر من از وحشی هم کمتر هستن. همسایه ما ماشینش هنوز قسطش تموم نشده که در پیشواز چهارشنبه سوزی ماشینش نابود شده و دم عید دستش شکسته و هزارتا مشکل دیگه فقط خدارحم کرده تو ماشینش زنش و بچه کوچیکش نبودن
آخ گفتی شهرما الان دوهفته است آغازکردن طفلک دخترم همش میترسه تو اتاق میبرم صدا میاد تو پذیرایی صدا م ...
طفل معصوم همین صداهای ناهنجار کلی رو ذهنش و روانش تاثیر منفی داره فقط تو این دو سه روز بیرون اصلا نبریدش و صدای اهنگ رو تو خونه بزارید از صداهای ترسناک کم بشه، هندزفری که داخل گوشش تاحدودی قرار بگیره داخل بزارید و اهنگایی که دوست داره براش پخش کنید. تو بالکن ملافه پهن نکنید این چند روز که اگه طبقات وسط هستین تو بالکنتون ترقه نندازن خطرناکه