2777
2789

بچه ها من کلا کارای خونه و بچه رو خودم انجام میدم و واقعا بعضی وقتا خسته میشم امشب به شوهرم گفتم خدایی خوش به حالت که کار به کارهای خونه نداری ولی باید قدر منو بدونیا خیلی از زنها نصف کاراشونو میندازن گردن شوهراشون ولی تو بعضی وقتا بچه رو سرگرم میکنی.خلاصه خیلی عصبانی شد و کلا از اینجور انتقادها بخوام بکنم درجا میزنه تو سر خودش و اگه چیزی دم دستش باشه میشکونه  و اینا.کلا منم تصمیم گرفتم رفتارمو عوض کنم ولی نمیدونم چکار کنم.شوهرم کارمنده و کلا اخلاقش خوبه ولی از غر زدن و گلایه و اینا متنفره .منم با این همه خستگی نتونم حتی یه غر بزنم که سکته میکنم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید قبول کنی همسرت اهل کار خونه نیست یا شما خوب صحبت نمیکنی

همسرت رو مقایسه نکن خوبه بگه زنهای دیگه فلان بهمان؟؟؟

اونم بیرونه کارش خستگی خودشو داره یکی زود خسته میشه یکی تا ۱۰شبم کار کنه باز انرژی داره 

نه_به_مقایسه_کردن#   

به اندازه تواناییت کار انجام بده. مهم نیست اگه خونه همیشه مرتب نیست. مهم نیست اگه گاهی حاظری بخورین. مهم نیست اگه برای چند روز غذا درست کنی بزاری یخچال. وقتی کسی قدر زحماتت رو  نمیدونه، کمتر خودت رو به زحمت بنداز

من دوست داشتم به غر زدن ادامه بدم ببینم تا کجا پیش میره؟زورشون میاد دوتا کاسه بشقاب جا به جا کنن.تو ...

نه اگه بهش بگم همه کار میکنه خودم میگم گناه داره خسته میشه ولی انگار بد شده برام

باید قبول کنی همسرت اهل کار خونه نیست یا شما خوب صحبت نمیکنی همسرت رو مقایسه نکن خوبه بگه زنهای دیگ ...

شوهرش رو مقایسه نکرد. خودش رو مقایسه کرد. نگفت تو پایین تر از مردهای دیگه ای. گفت من بیشتر از زن های دیگه زحمت میکشم قدرم رو بدون. 

شوهرش رو مقایسه نکرد. خودش رو مقایسه کرد. نگفت تو پایین تر از مردهای دیگه ای. گفت من بیشتر از زن های ...

یجورایی مقایسه کرد دوباره متنش رو بخون مردا اصلا از مقایسه خوششون نمیاد 

نه اگه بهش بگم همه کار میکنه خودم میگم گناه داره خسته میشه ولی انگار بد شده برام

خوب نکن خواهر من. دلسوزی بیجا داری خودت رو خسته میکنی. بعد یه حرفی میزنی میگه نق میزنی