2777
2789
عنوان

داداشم عیدی دادبرام ولی

776 بازدید | 37 پست

ناراحتم که به شوهرم گفتم برو میوه بگیر نداریم تمام شده گفت نمیخواد پسته و گردو بیار خیلی خجالت کشیدم بس گردو وپسته نیست زن داداشم نخورد یکم به نظرم ناراحت شد به فکرشم الان به داداشم چی بار میکنه 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 

جلو داداشت اینا اونجوری گفت؟ من اگه بودم بخدا به چشم غره میرفتم

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم دلشون بخواد پسته بخورن.به این گرونی.وای این دیگه چه رسمیه داداشاتون عیدی میدن بهتون.چه جالبه ...

زنجان 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه.......