2777
2789
عنوان

ابروریزی 😂😭

1872 بازدید | 30 پست

بیاین بگین تا حالا کاری میکردین یا مثلا لباس تنتون نبوده داشتین عوض میکردین یکی یهو درو باز کنه به چیز برین 😂🙂🙂(لازم نیس بگین ک این یه باکس از ی پیج اینستا بوده خودم میدونم👌😂) 

اگه خاطره ای ام از گند زدن تو لحظات عاشقانتون داشتین با گوش جان میشنویم😂🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت حتی توی تنهایی و خلوتم کارای عجیب نمیکنم مثلا خیلیا دیدم میگن میریم تو اینه میرقصیم من نه

ی بار داشتم توی اینه حرکات موزون میرفتم بابام دید🤐یه آه عمیق کشید و رفت

اجی نگو دلم خووونه😢😢

تو اتاق بودم شوهرم تو پذیرایی بود لباسامو دراوردم که که اون یکی هارو تنم کنم حالا من جلو آیینه با اون وضع دارم عشوه میرم بوس فوت میکنم قرررر میدمممم😢😢بعد دیدم شوهرم نشسته زمین خیره شده بهم تا یه ماه شبانه روز ادامو درمیاورد😂😂😂😂😂😂

من خودم از بیرون اومدم رفتم تو اناقم لباس عوض کنم بعد همینجوری با لباس زیر دوربینو گذاشتم رو حالت یلفی خودمو ببینم (فیلمم نمیگرفتم) داشتم میرقصیدم مامانم اومد تو:)))) خودم با اون وضع به درک چرا دوربین😂😭

من خودم از اول تا آخر فقط آبروریزی هستم تو هر چی که میخواد بشه😂😂

کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه