بیاین بگین تا حالا کاری میکردین یا مثلا لباس تنتون نبوده داشتین عوض میکردین یکی یهو درو باز کنه به چیز برین 😂🙂🙂(لازم نیس بگین ک این یه باکس از ی پیج اینستا بوده خودم میدونم👌😂)
اگه خاطره ای ام از گند زدن تو لحظات عاشقانتون داشتین با گوش جان میشنویم😂🙌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اتاق بودم شوهرم تو پذیرایی بود لباسامو دراوردم که که اون یکی هارو تنم کنم حالا من جلو آیینه با اون وضع دارم عشوه میرم بوس فوت میکنم قرررر میدمممم😢😢بعد دیدم شوهرم نشسته زمین خیره شده بهم تا یه ماه شبانه روز ادامو درمیاورد😂😂😂😂😂😂
من خودم از بیرون اومدم رفتم تو اناقم لباس عوض کنم بعد همینجوری با لباس زیر دوربینو گذاشتم رو حالت یلفی خودمو ببینم (فیلمم نمیگرفتم) داشتم میرقصیدم مامانم اومد تو:)))) خودم با اون وضع به درک چرا دوربین😂😭
من خودم از اول تا آخر فقط آبروریزی هستم تو هر چی که میخواد بشه😂😂
کاربر دختر خانم هستم. تاپیک هام رو بخونید و نظر بدید . آقایان لطفا درخواست دوستی ندید.....آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری همه حتی دشمنان عزیزم .... هر چقدر خدا رو باور کنید همونقدر هم خدا باهاتونه