2777
2789
عنوان

خانومای متاهل با سیاست

216 بازدید | 21 پست

خانوما یه مشورت میخام ازتون من بغل دست مادر شوهرم اینا زندگی میکنم ( بزرگترین اشتباه نسل بشر) شوهرم ینی وقت و بی وقت میدوئه می‌ره خونه مادرش شاید روزی به سه بارم برسه منم کل تایم روزو خونه تنهام رفتنیم اصلا بکن نمیگه که توام بیا بریم باهمم برگردیم مثلاً از سرکار ک میاد سفره زمینه میدوئه می‌ره اونجا یا سال تحویل بزور کشیدم آوردمش خونه ، از اینجام در نمیادد متاسفانه لطفاً راهنمایی کنید 

چی بگم والا من خانواده همسرم باهام خوب بودن ب همین دلایل ک گفتی نرفتم نزدیکشون میدونستم دم ب د ...

دیوونه شدم قشنگ بخدا تایمیم که خونه نیست روزانه بالای ۱۰ دفه تلفنی صحبت میکنن نمی‌دونم چیکار کنم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه شدم قشنگ بخدا تایمیم که خونه نیست روزانه بالای ۱۰ دفه تلفنی صحبت میکنن نمی‌دونم چیکار کنم!

میدونم عزیزم   خیلی بده  دم ب دیقه خونه رو ول کنه بره

ولی راهکار نداره بنظرم 

عزیزم بعضی وقتا کیکی چیزی درست کن بگو منم میخوام بیام خونه اشون بگو با هم بریم

فعلا خودت نفوذ کن ببین راهی پیدا میکنی شوهرت رو بکنی

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بعضی وقتا کیکی چیزی درست کن بگو منم میخوام بیام خونه اشون بگو با هم بریمفعلا خودت نفوذ کن ببین ...

حس میکنم یادش میدن در روزم یه دفعه نمیره که منم برم بارها دعوا ام کردیم سر این موضوع ولی همین اشه و همین کاسه

حس میکنم یادش میدن در روزم یه دفعه نمیره که منم برم بارها دعوا ام کردیم سر این موضوع ولی همین اشه و ...

بی تفاوت باش بهش با پنبه سر ببر وقتی میبینن که اینجوری اذیت میشی بدتر میکنن مردا هم که حالیشون نیست قشنگ مادراشون درس میدن 

توهم تنهایی برو خونه پدرت

در نمیاد خب پول اجاره رهن ندارهاگه خیلی ادیتی طلایی چیزی بفروشین

قصه مون سر دراز داره بجز این رفتارش خیلی رفتارهای زننده ام داره دو دفعه به قصد جدایی قهر کردم خونه پدرم و چون طلاها دست من بود این سری اونارم برد فروخت:)

حالا من خونه ی داداشم تو ساختمون مادرمه ولی خدا شاهده یه بااار ندیدم داداشم بدون زنش بیاد خونه ی مامانم.. یعنی زن دادشم تنها میاداا ولی داداشم تا حالا یادم نمیاد تو این چند سال چه خونه ی ما چه خونه ی مامانم تنها بره.. من که خوشم نمیاد گاهی آدم  دلش میخواد با دادشش حسابی بگه و بخنده ولی داداشم عین غریبها شده خیلی رسمی میاد و میره 

شما هم اگه خونواده ی شوهرت بدجنس نیستن و شوهرتو پر نمیکنن حساس نشو چه عیبی داره تو هم از تنهاییت لذت ببر یا پاشو باهاش برو

حالا من خونه ی داداشم تو ساختمون مادرمه ولی خدا شاهده یه بااار ندیدم داداشم بدون زنش بیاد خونه ی مام ...

من مشکلی ندارم با رفت و امدش چون پرش میکنن و بجز دردسر هیچی ندارن متنفرم ازشون ، مثلاً امروز از ساعت ۱۱ رفته بیرون دو دفعه اینا برگشته خونه اونم خونه خودش نه خونه پدر شوهرم اینا 

قصه مون سر دراز داره بجز این رفتارش خیلی رفتارهای زننده ام داره دو دفعه به قصد جدایی قهر کردم خونه پ ...

هیییی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد