2777
2789
عنوان

سونوگرافی قلب جنین توروخدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 38 پست
اره چندبارم پرسیدم قلبش تشکیل شده  گفت بله مبارکه بارداری همه چی هم خوبه

عزیزم حتما یه باردیگه برو سونو قبلشم آب زیادبخور ایشالامث من نباشی ولی برامن دوباراین اتفاق افتادسال قبل یکبار ویکی دوهفته پیشم دوباره تکرارشدصداقلبشم شنیدم انقدتندتندقلبش میزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جای دیگه رفتم

همون جای قبلی تکرار کن.پیش کی رفتی؟

سونوگرافی های بارداریت رو سعی کن ی جای ثابت بری.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
مبخوام ببینم اصلا هم چین چیزی ممکنه یه جا بگه قلب داره یه جا بگه نداره؟

حالا که شده

دستگاه می تونه مشکل داشته باشه

یا اینکه مسولش اشتباه کنه یا هر چیز دیگه ای می‌تونه باعث این اتفاقا بشه ان شاالله که مشکلی نیست

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
فردا باید برم پناه بر خدا

نگران نباش.ان شاءالله با خبر خوشت فردا بهمون عیدی میدی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
چه اتفاقی افتاد واستون میشه لطف کنی توضیح بدی؟

پارسال که ۸هفته رفتم گفت قلبش ضعیف میزنه یه هفته دیگه بیا بعدیه هفته لکه بینی داشتم وسقط شد اینبارازترسم ۶هفته رفتم ۶هفته و۲روزبودصداقلبشم گوش کردم گفت تازه امروزقلب تشکیل شده هیچ مشکلیم نداشتم تاهفته۱۰ که بازم لکه بینیم شروع شد سریع رفتم دکتریه هفته پروژسترون مصرف کردم قطع شداما وقتی شد۱۰روز دوباره خون دیدم ونهایتا بازم سقط شد

پارسال که ۸هفته رفتم گفت قلبش ضعیف میزنه یه هفته دیگه بیا بعدیه هفته لکه بینی داشتم وسقط شد اینباراز ...

خودش سقط شد

یا گفتن سقط کنید؟

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
قبلش گفته بود دکتر بهش تشکیل شده؟

ن از اول این مدلی بود

شما چون اول هم تشکیل شده 

و بار دوم اینطوری گفتن امکانش هست اشتباه شده باشه

دور و اطراف این مدل بودن

هم این ک بیشتر صبر کنین و هم یکی دوتا سونوی مجرب دیگه برین

هن پیش دکتر زنان خوب

اره چندبارم پرسیدم قلبش تشکیل شده  گفت بله مبارکه بارداری همه چی هم خوبه

بذار هفته دیگه برو ی سونوگرافی خوب کجای تهرانی اگر بالایی نيلو خوبه ولی خوب گرون تر میگیره اگرپایینی ی جا من می شناسم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.