بیشترین زمانی ک ماهی رو زنده نگهداشتی چقد بود عزیزم؟؟؟؟
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط بزاریدش توی تشت و هیچی ندید بهش ما پنج تا موهی کوچیک داشتیم پارسال بیست اسفند رفتیم مسافرت گذاشتیم تو تشت دهم برگشتیم هنو زنده بود
یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
⚡چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
چرا واقعا توصیه میکنی نون بدن؟اینطور زودتر میمیرن.اونایی هم ک میگن هیچی ندین مگ جون ندارن اونام احتیاج ب غذا دارن. من ۶ سال تموم ماهی گلی هامو داشتم امسالم بخاطر ی اشتباه مردن وگرن حالا حالاها زنده بودن... غذای مخصوص ماهی قرمز هس دونه دونه ریزن.از اونا روزی ۱۰ دونه یا کمتر بدین حله
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️