2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازکی دات کام

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
اسم سایته؟

بله یک سایت هست که تبلیغش همخیلی زیاده 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.

به نظرم این کار رو نکن چون کلاهبرداری زیاد شده ، شما باید مدارک رو بزاری و اینترنتی خرید کنی ولی خیلی از استارت تاپ های بیمه الان غیر قانونی هستند و وقتی اینجوری بیمه بخرید و طرف کارش  غیرقانونی باشه یعنی ماشین شما بیمه نداره 

الان خیلی از نماینده های بیمه اینترنتی کار می‌کنند به همون نماینده قبلی زنگ بزن  مدارکت رو براش ...

اهان متوجه شدم مرسی ازتوضیحات

فقط الان سوال من اینه میشع بیمه ماشینوهرکی خودش باموبایلش پرداخت کنه داخل سایتایافقط نماینده های بیمه میتونن

😁😁
اهان متوجه شدم مرسی ازتوضیحات فقط الان سوال من اینه میشع بیمه ماشینوهرکی خودش باموبایلش پرداخت کنه ...

نه ،  فقط باید از نمایندگی بگیری اونم که تو سایت شما پرداخت میکنی با کد ی نمایندگی صادر میشه شما اطلاعات رو وارد میکنی بعد اون نماینده اطلاعات شما رو ثبت میکنه و بیمه شما رو صادر میکنه ، برا همین میگم که الان کلاهبرداری زیاد شده چند وقت پیش یکی تو خوزستان رو بیمه مرکزی اعلام کرد که کلاهبردار هست و مجوز صدور نداره تازه به نام کارگزاری کار می‌کرد یعنی از هر شرکت بیمه ای که شما انتخاب میکردید برات بیمه صادر می‌کرد