2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

230 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میشه بگین کار من خیلی اشتباه بوده یا نه؟

(اول بگم مامان بابام طلاق گرفتن من پیش بابام زندگی میکنم و خونه تنهام)

امروز من داشتم تنظیم میکردم زنگ تلفنمونو گفتم بذار اهنگشو عوض کنم عوض کردم یه اهنگ ملایم گذاشتم ببینم چجوریه(اهنگ دریاچه قو)

بعد یکی از فامیلامون ساعت ۴ بعد از ظهر زنگ زد خونمون ولی من خواب بودم نتونستم جواب بدم زنگ تلفنم اینجوری بود فکر میکردم صدای تلویزیونه 

بعد دیگه زنگ زده بود به بابام که چرا جواب نمیده بابامم ۵ ۶ دفعه زنگ زده بود گوشیمم سایلنت بود

بعد یهو از خواب پریدم جواب دادم دیدم بابام داد و بیداد میکنه و هر فوشی که بلد بود بهم داد هر فوشی که فکر کنین که چرا من جواب تلفن فامیلمونو ندادم 

بعد فامیلمون توی واتساپ به من پیام داد گفت عجب ادمی هستی که جواب نمیدی خودتو تغییر بده واقعا که

منم جواب دادم لطفا زود قضاوت نکنید من خواب بودم دیشبم به خاطر درسام تا دیر وقت بیدار بودم

بعد جواب داد همیشه همینی و‌ همش میخوابی منم جواب دادم نه همیشه خواب نیستم هر وقت تونستم جواب تلفن شما و پی ام شمارو دادم فقط یکی دو بار بوده نتونستم جواب بدم شاید خواب بودم یا حموم بودم یا مشکلی برام پیش اومده بود فکر نمیکنم اشتباه بزرگی کرده باشم که بگین خودمو باید تغییر بدم بازم اگه ناراحت شدین معذرت میخوام

بعد دیگه واتساپمو پاک کردم چون اعصابم خورد میشد

همون موقع که پیامشو دیدم واسه بابام توی واتساپ فرستادم و همینطور که گریه میکردم ویس گرفتم واسش چون خیلی حالم بد بود بعد که یکم خوب تر شدم خواستم پاک کنم که نشد

الان هنوز نیومده خونه ولی میدونم برسه خونه ممکنه کلی دعوام کنه

به نظرتون اشتباه از من بوده؟ من معذرت خواهیمو کردم اخه خب ادم همیشه نمیتونم در دسترس باشه 

من حتی بعضی وقتا زنگ زدم خونه فامیلامون چون میخوابیدن سیم گوشی رو کشیده بودن از برق جواب نمیدادن الان من باید پی ام میدادم اینجوری میکردم؟ 

از اون موقع دارم گریه میکنم تروخدا بگین حق با کیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش عزیزم وقتی بابات اومد خیلی آروم همه چیزرو توضیح بده

گریه هم نکن حیف چشمای قشنگت خراب میشن

شما معذرت خواهیتو کردی و همون لحظه هم توضیح دادی

به بابات توضیح بده و جوابهایی که تو واتساپ به فامیلتون دادی هم نشون بده

چه اشکالی داره مگه خسته بودی و خواب بودی با صدای زنگ بیدار نشدی 

از من به تو نصیحت گوشیت رو هیچوقت سایلنت نکن اینجوری اگه بابات هم زنگ زد میتونی جواب بدی و هیچ مشکلی پیش نیاد

خدایا هر لحظه برای نعمت مادر شدن که به من عطا کردی شکرگذارم  کوچولوی منو در پناه خودت سلامت نگه دار  آمین