2777
2789

چیکار کنم چی بخورم که بدتر نشم علایم فقط گلو درد و بی حالی و با کسی که کرونا داشته در تماس بودم هرکی راهنماییم کنه الهی خدا خیرش بده

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

مایعات بخور 

میوه

و چای و عسل و زنجبیل و لیمو

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔

مایعات زیاد مصرف کن ،میوه وغذاهای مقوی ،برای گلوت فرنی ،،ابجوش عسل مدام بخور ،،اگه دیدی حالت خوب نیست و توی نفس دچار مشکل شدی حتما دکتر مراجعه کن ،،مولتی ویتامین هم بگیر بخور ک ریزش مونگیری بعدش ،،،،غذاهای چرب هم نخور 

اصلا هم نگران نباش زودی خوب میشی😍مواظب باش به بقیه هم ندیش

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه ولی هیچی تاثیر آنچنانی نداره متاسفانه 

منم همینجوری شدم هرچی بگی خوردم ولی انگار نه انگار 

اون باید دورش تموم شه

امیکرون گرفتی اصلن نگران نباش زود خوب میشی واس من یه هفته طول کشید

آب نمک قرقره کن شربت دیفن رو با یه سر قاشق نمک قاطی کن و قرقره کن

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

مایعات زیاد مصرف کن ،میوه وغذاهای مقوی ،برای گلوت فرنی ،،ابجوش عسل مدام بخور ،،اگه دیدی حالت خوب نیس ...

چشم ممنون عزیزم

شاید باورت نشه ولی هیچی تاثیر آنچنانی نداره متاسفانه  منم همینجوری شدم هرچی بگی خوردم ولی انگا ...

اخه عزیزم نمی‌دونم این کرونای جدیده هست دکتر به مامانم گفته حداقل ۲۰ روز  طول می‌کشه من اگه بگیرم عید که بدبختم