2777
2789
عنوان

شوهرم میگه تیپمو دوس نداره

484 بازدید | 18 پست

میگه شلوار پارچه ای راسته بپوش با کفش ۳سانت منم شلوار لی با کفش اسپورت میپوشم یا شلوار مشکیا کمر کشا هستن لوله تفنگیا از اونا میپوشم شلوار راسته اصلا دوس ندارم چیکار کنم 😑

همسرمم قبلا شلوار پارچه ای میپوشید الان بخاطر من چندتا لی گرفته هم لی میپوشه هم پارچه ای 

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت

تو اینستا بگرد تیپا رو نگاه کن دستت میاد چی رو با چی بپوشیم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم که شوهرت میگه قشنگه 

دختر آبانم💖 🌺 میشه یک صلوات براحاجتم بفرستین 🍀 باافتخارمیگم ایرانی ام و شیعه هستم 💟                        من خیلی قوی بامشکلاتم جنگیدم و از دل خاک جوونه زدم 🌱❤ خودمو خیلی دوست دارم😍😂🤗    و شمایی که امضامو میخونی رو هم دوست دارم 😍😍🥳🥳🥳 براتون آرزوی شادکامی ، بهروزی ، موفقیت وعاقبت به خیری دارم  🤲🏻🌺🍀                               ❌ درخواست دوستی ندین👺آخر عاقبت نداره این کارا 😑🤕🙄

عزیزم برا دل شوهرت بگیر مگ نمیگی اون بخاطرت لی گرفته اگ این کنی ب خاطرش اتفاقا زیاد میشینی تو دلش

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍

از گفته هات مشخصه تیپ خودت قشنگتره 

ولی حالا یه روزایی هم به سلیقه شوهرت بپوش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

وای شوهر منم اسپورت دوست داره من خودمم دوست دارم ولی دم عیدی به مشکل برخوردم دوست دارم مانتو بلند و چینی و ازاد بپوشم اون دوست نداره میگع اینا چیه حالا موندم چی بزنم 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹