2777
2789
عنوان

بسته شدن لوله رحم

3492 بازدید | 19 پست

سلام عزیزان خوبید.من عکس رنگی رحم گرفته بودم با اون همه درد سختی..بد جوابش گرفتم دکتر گفت لوله ها رحمت یکیش بستس یکیش باز اگ حامله نشدی بد عید بیار عمل کنم باز شه ..خانم ها کیا تجربه دارن عملش چ طوریه ؟چقد زمان می بره .درد داره.اگ باز کنن باردارمیشم .اطلا کسی با لوله ک یکی بسته س یکی بازه باردار شده .چون دکتر گفت بعضیا باردارشدن با اون وضع ..لطف می کنید راهنمایی کنید .من الان داغونم😔😔😭😭

منم همینطوری بودم 

دکترم گف عمل نکن ولی من به اصرار خودم عمل کردم

تا شانس طبیعی حامله شدنم بیشتر بشه

ولی الآن پشیمونم

چون بعدش فهمیدم مشکل از شوهرمه

و مجبور شدم آی وی اف کنم

استارتر عملش خیلی آسونه 

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه اقدام کردم می خوام بد عید برم عمل اگ نشه...چقدر صبر کنم ؟

ببین من دختر خالم یک لوله را برداشت لوله دیگرو شش ماه طول داد بعد عکس رنگی حامله شد اگر همسرت سالم قرص کلومیفن بخور اقدام چن ماهی بیخیال باش دوماه پشت هم بیشتر نمیتونی کلومیفن بخوری 

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببین من دختر خالم یک لوله را برداشت لوله دیگرو شش ماه طول داد بعد عکس رنگی حامله شد اگر همسرت سالم ق ...

من ۲۹ سالمه .شوهرم سالمه هر دومون هیچ مشکلی نداریم فقط من لوله یکیش بستس.‌قرصم متفورمین می خورم فقط الانم امید همون عکس رنگی ک کردم هی ب خودم میگم با اون باردارمیشم ماه  بد ..دیگ ب باز کردن لوله نمیرسه .خدا کنه همین طوری بشه ک فکر می کنم😔

من ۲۹ سالمه .شوهرم سالمه هر دومون هیچ مشکلی نداریم فقط من لوله یکیش بستس.‌قرصم متفورمین می خورم فقط ...

کلومیفن بخر بخور حتما حامله میشی از شب سوم حاملگی تا 5 شب بخور فقط انتظار نداشته باش ماه اول حامله بسی با متفورمین چیزی از پیش نمیره اصلا نترس خیلی زود حامله میشی 

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم