2777
2789
عنوان

از وقتی استوری های اونو دیدم😐😕

1634 بازدید | 88 پست

استوزی ساسی 

اهنگ جدیدش دخترا کلیپ میگیرن میفرستن همه خوشتییییپ همه خوشگللللل بخدا افسردگی میگیرم اخه چقدر زنای جذابی وجود داره گاهی میگم شوهرم دلش به چی من خوشه؟ بالاتنم بزرگ تر از پایین تنمه زیاد تابلو نیست البته کمرم پر جای جوش بازوهام جای جوش شکمم ترک باسن معمولی ولی تاحالا شوهرم ازم ایرادی نگرفته اونارو دیدم دلم خیلی گرفت کاش منم خوشتیپ بودم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهر قبلیم خیلی زشت بود خیلی ولی من دوستش داشتم اصلا حس میکردم زییا ترین مرد جهانه طوری ک‌هرکس میگف شوهرت زشته میگفتم ن کجاش زشته ب این قشنگی الان ک طلاق گرفتم متوجه قیافه عنش شدم ادم عاشق معصوقش زیبا ترین ادم جهانه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

همش افکت و فتوشاپه ...گول این تصاویر و نخور..به شوهرتم نشون نده...

ولی ایرادهایی هم که میگی داری ،با ورزش و درمان پیش پزشک خوب همش قابل حله.غصه الکی نخور و اعتماد به نفست رو ببر بالا 

فقط تورو خدا ت مث مامان من نباشششش هر عیبی ام داری جلو شوهرت نگووو باشه؟

ن اصلا انقدر خودمو بالامیبرم اون بنده خدام چیزی نمیگه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
همش افکت و فتوشاپه ...گول این تصاویر و نخور..به شوهرتم نشون نده... ولی ایرادهایی هم که میگی داری ...

خاک توسرم اراده ندارم حتی باشگاه برم همش ول میکنم خاااک توسرم