2777
2789

بهم بدهکاره گوشیش از دستش افتاده خراب شده داده درست کنن بعدش یارو خودش بر میداره پولشو میده یعنی گوشیشو میفروشه بهم گف گوشیمو دادم میفروشم بدم پولتو اما ۲۰ روزه هر ۳ روز زنگ میزنم میگه ۳ روز دیگه ۳ روز دیگه میگم چرا میپیچونی میگه مبایل فروش هنوز درست نکرده چیکار کنم ب نظرتون راس میگه یا دروغ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گیر یه زبون نفهم افتادم که دوماه امروز فردا می‌کنه برای پس دادن ۶میلیون پول

هرروز یک دروغ جدید میگه

از مرگ اقوامش گرفته تا ......

یعنی هرروز یک اتفاق جدید تعریف می‌کنه

لعنت به آدم دروغ گو 😭

یعنی یک کاری میکنند آدم به هیشکی اعتماد نکنه

من که دیگه بمیرمم پول قرض نمی‌دونم

اصلا قضیه مقدار پولش نیست هاا

این که مثلا اول گفت یک ماه میدم بعد سر همون موقعه بهش پیام دادم گفت ندارم بعدا میدم و فلان وقت میدم باز سر اون تایم پیام دادم گفت الان ندارم فلان تایم میدم

از آدم دروغ گو‌متنفرم

کاش اصلا بگه نمی‌دم ولی دورغ نگههههههه

منم گیر یه زبون نفهم افتادم که دوماه امروز فردا می‌کنه برای پس دادن ۶میلیون پولهرروز یک دروغ جدید می ...

وای خدا منم تو این شرایطم یعنی دیگه بمیرمم ب هیچ کس پول قرض نمیدم