2777
2789
عنوان

بهترین زمان از پوشک گرفتن کی هست؟

168 بازدید | 14 پست

دخترم یکسال و نه ماهشه هنوز نگرفتم ولی تو فکرم که هر چه زودتر شروع کنم هنوز صبح پوشکش خیسه میگم شاید زود باشه ولی وقتی میرم خونه مادرشوهرم میگه بچه داری بلد نیستی من بچه هامون رو یکسالگی یاد دادم توی دستشویی کارشون رو بکنن منم میگم شاید دارم کم کاری میکنم برای دخترم، چند بارم بردمش ولی کاری نمیکنه یا میگم وقتی جیش داری بگو وقتی جیش کرد میاد میگه جیش کردم حس میکنم هنوز زود باشه برای گرفتن از پوشک

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر بزرگمو ۲۰ ماهگی از پوشک گرفتم ،اونم‌چند روز اول جیش میکرد و بعدشم میگفت جیش دارم.بعد چند روز ...

آها ممنون راحت بودین خونه رو هم کثیف کرد ببخشید چه کار کردین که راحت گرفتین؟ تقریبا جمله رو هم میگه مثلاً عم میخوامو ...

کاملا زوده . حرف این و اون رو ول کن . من یه تاپیک مفصل در این مورد زدم اگر دوست داشتی بخون

ممنون آخه خودمم تو فکرم شروع کنم ولی میترسم زود باشه شب ادراری بگیره بعدش

دکترا و روانشناسا میگن زیر دو سال که اصلا نگین و اقدام نکنین،  میگن بعد دو سال کم کم بگین تا بفهمه دو سال و نیمه هم شد دیگه از پوشک بگیرین  میگن از لحاظ روانی اینطوری بهتره و همچنین از لحاظ کمر و جسمانی اینا هم میگن زود نباشه اثر بدی داره هم تو جسمش هم روانش، من پسرمو دو سال و نیمه بود گرفتم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
دکترا و روانشناسا میگن زیر دو سال که اصلا نگین و اقدام نکنین،  میگن بعد دو سال کم کم بگین تا بف ...

ممنون از راهنمایت گلم اره خودمم میگم شاید زود باشه و روش اثر بذاره کاری به کسی ندارم منم همون دو سالگی شروع میکنم الان ۲۱ ماهش هست سه چهار ماه دیگه هم صبر میکنم  

ممنون از راهنمایت گلم اره خودمم میگم شاید زود باشه و روش اثر بذاره کاری به کسی ندارم منم همون دو سال ...

آره خوبه، سه چهار ماه بعدم هوا هم خوبه راحت تری

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
آره خوبه، سه چهار ماه بعدم هوا هم خوبه راحت تری

دم عیدم خونه نجس نمیشه تازه قالی شستم  

آها ممنون راحت بودین خونه رو هم کثیف کرد ببخشید چه کار کردین که راحت گرفتین؟ تقریبا جمله رو هم میگه ...

بله،تا دلتون بخواد همه جارو رو ببخشید آب‌پاشی کرد.  

من کلا دیگه نه شب و نه روز پوشک نبستم بهش.مثلااینجوری نبود که بگم شب ببندم تا جاشو خیس نکنه  کلا شبانه روزی بازش کردم .

یه هفته ی اول سخت بود و اصلا جیش نمی‌گفت. بعد کمکم یاد گرفت و البته تا چند ماه بعد از پوشک گرفتن هم باید مواظبش باشید که دستشویی بره و خونه رو کثیف نکنه.

پزشک اطفال میگه دو سال و نیم ب بعد...

آخه قبل از اون بچه متوجه اومدن جیش یا پی پی نمیشه ک...

هر کی هر چی میخواد بگه بگه...اعصاب خودم و بچم رو خورد کنم ک بگن چ مامان زرنگی؟؟؟؟اننننقد بگن چ مامان تنبلی تا حالشون  جا بیاد...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
پزشک اطفال میگه دو سال و نیم ب بعد... آخه قبل از اون بچه متوجه اومدن جیش یا پی پی نمیشه ک... هر کی ...

واقعا منم نگران حال روحی دخترم هستم که بعداً لجباز بشه یا شب ادراری بگیره برای همین میگم دو سالگی شروع کنم ولی مادرشوهر و خواهر شوهرم میگن دیره و بچه تنبل میشه خیلی مستقیم میگن دختر گنده رو هنوز پوشک میکنی خب یادش بده   منم میگم زوده حرص میخورن البته باید به زمان رشد بچه هم دقت کرد و تربیت بچه لج و لجبازی که نیست ولی حس میکنم یکم زوده چون شب تا صبح تو پوشک جیش کرده

بله،تا دلتون بخواد همه جارو رو ببخشید آب‌پاشی کرد.     من کلا دیگه نه شب و نه روز پوشک نب ...

وای خیلی سخته من ترس کثیف کردن خونه و فرشاد رو هم دارم