2777
2789
عنوان

بنظرتون این دو تا کیس مناسب همن

174 بازدید | 27 پست

دختره لیسانسه یه داداش کوچیکتر از خودش داره ک شاغله  منطقه بالا میشینن پدرش فوت شده فرهنگ و منششون هم خوبه

پسره ۹ سال بزرگتر از دختره بساز بفروشه لیسانس یا فوق لیسانس عمران داره یه مغازه تو بازار داره یا نمیدونم اجاره ک شاگرد گذاشته ۶ تا خاهر برادرن پدرش فوت شده مادرش خیلی پیره تو منطقه ی پایین میشینن ولی پسره خودش تو منطقه معمولی خونه مستقل ساخته(مثل اینکه بچه هاش خاستن ببرن منطقه دیگه مادرش خودش از اون منطقه نمیخاد بیاد بیرون )و ماشینم داره از لحاظ رفتاری اون چیزی ک اطلاع دارم پسره خیلی سرزبون داره

اره بابا

دوست پسر منم مشخصاتش شبیه پسرست اما باباش زندست منظقه معمولی میشینن اما من همش حس میکنم از من بهتره

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره آروم ساده اهل سیاست نیس پسره زبون باز

من با سیاست ترم ازون 

بلد نیست اون و عاشق این اخلاقشم 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

دره خب یکم توقع زیاد نیس😐

چی

ینی توقعش زیاد بنظرت

اخه من ظاهری هم ازش سرترم

دکترم بشم دیگ خیلی بهم نمیخوریم اخه

بهم نمیخورن من از خواهر و برادر زیاد خوشم نمیاد مخصوصا اگه مداخله گر باشن

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اره بابادوست پسر منم مشخصاتش شبیه پسرست اما باباش زندست منظقه معمولی میشینن اما من همش حس میکنم از م ...

من عکست رو دیدم شما ده هیچ پسره رو میزنی خیلی زیبایی

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.