2777
2789
عنوان

هدیه کدوم بهتره

36 بازدید | 8 پست

برای نوزاد

سکه پارسیان

باکس پول

پول توی پاکت

پدر بچه دوست و فامیل همسرم هست

سوال دوم: یک میلیون خوبه؟

ممنون از اینکه جواب میدید

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه پارسیان بله خوبه اگر میزان صمیمیت و اینکه براتون خیلی مهم باشن مبلغشو یمقدار بیشترکن

ممنونم عزیزم.

خیلی صمیمی هست 

ولی فرداشب بیرون دعوتشون کردیم حدود ۴ تومن پذیرایی میشه

دیگه نمیرسه خواهر

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ممنونم عزیزم.خیلی صمیمی هست ولی فرداشب بیرون دعوتشون کردیم حدود ۴ تومن پذیرایی میشهدیگه نمیرسه خواهر

اوکیه همون  یک ملیون پس خوش بگذره عزیزم 

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

کارت هدیه که روشم بنویسن قدم نو رسیده مبارک از همش بهتره❤️

اخه‌ تعطیله بانک خواهر