لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سکه پارسیان بله خوبه اگر میزان صمیمیت و اینکه براتون خیلی مهم باشن مبلغشو یمقدار بیشترکن
ممنونم عزیزم.
خیلی صمیمی هست
ولی فرداشب بیرون دعوتشون کردیم حدود ۴ تومن پذیرایی میشه
دیگه نمیرسه خواهر
لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی. از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ...... پس بهترین یاری دهنده خودشه.
کارت هدیه که روشم بنویسن قدم نو رسیده مبارک از همش بهتره❤️
اخه تعطیله بانک خواهر