2777
2789

سامسونگ ندارم  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامسونگ بعد یکی دوسال سرعت افتضاح میشه هنگه

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

سری ام بهتر از آ هست حالا هر چی گرون تر بهتر. بعد الان گوشی که سه سال از کارکردش گذشته که بدرد شما نمیخوره باید عرضه 22رو بخرین یعنی جدیدترین گوشی که به بازار عرصه شده فایو جی داشته باشه 

من A12دارم همه چیزش خوب باشه دوربینش کیفیت مناسبی نداره توقع نداشته باش عکس میندازی کیفیت خاصی داشته باشه حافظشم خوبه بد نیست بالای ۱۰۰ گیگه  برای پایین کشیدن نوار ابزار بالای صفحه باید دکمه  سمت راست گوشیت رو به طرف پایین لمس کنی! بعضی وقتا دستت میخوره یهو صفحه کشیده میشه پایین که یکم اعصاب خوردی داره 

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
من جی ۷ دارم تقریبا ۴ساله دستمه خیلی راضیم...ولی حافظش کمه ۱۶ گیگ☹☹

۱۶ گیگ😐 من ۱۲۸ گیگ دارم تو یه ماه ۳۶ گیگش پر شده😂🤣😐 تمومم نمیشن هرچقدر پاک میکنم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین