2777
2789
سامسونگ بعد یکی دوسال سرعت افتضاح میشه هنگه

اگه مثل سگ ازش کار بکشیم خب اینجوری میشه جا داره بگم یکی از دوستام شیائومی داره.دوستم میگه دوربینش خوبه ولی یهو گاهی هنگ میکنه انقدر اعصابم خورده گه میخوام عوضش کنم

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مثل سگ ازش کار بکشیم خب اینجوری میشه جا داره بگم یکی از دوستام شیائومی داره.دوستم میگه دوربینش خ ...

من خودم چند سال چند مدل سامسونگ خریدم یبارم هواوی همشون این مشکلو داشتن ...الان خودمو شوهرم دوساله شیائومی داریم کارمونم همون همیشگیه اما اصلا سرعت مشکل نداره

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
خب حدود ۲۰ گیگش خود سیستم گوشیه

نه نیست     😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اگه مثل سگ ازش کار بکشیم خب اینجوری میشه جا داره بگم یکی از دوستام شیائومی داره.دوستم میگه دوربینش خ ...

واسه من که اینجوری نیست

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

من a31 دارم  بدبخت کلی چیز میز روش ریختم نه کند شده نه هنگ میکنه یه ساله دارمش

خداروشکر راضیم

گوشی قبلیم هم سامسونگ بود 

چند سال داشتمش 

چه بلاهایی سرش که نیوردم 

واقعا گوشی های عالی هستن

من خودم چند سال چند مدل سامسونگ خریدم یبارم هواوی همشون این مشکلو داشتن ...الان خودمو شوهرم دوساله ش ...

والا چی بگم منم تازه سامسونگ خریدم مشکلی پیش نیومده اینم که میگن میزاریم رو زمین کار نمیده احتمالا به خاطر جلد گوشیه !اونو که دربیاری راحت کار میکنه

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
والا چی بگم منم تازه سامسونگ خریدم مشکلی پیش نیومده اینم که میگن میزاریم رو زمین کار نمیده احتمالا ب ...

نه من با رو زمینو اینا مشکل نداشتیم کار میداد بعد یکسال به اونور تا میخوای بری تو یه برنامه طول میکشه بالا بیاد

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹