الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مثل سگ ازش کار بکشیم خب اینجوری میشه جا داره بگم یکی از دوستام شیائومی داره.دوستم میگه دوربینش خ ...
من خودم چند سال چند مدل سامسونگ خریدم یبارم هواوی همشون این مشکلو داشتن ...الان خودمو شوهرم دوساله شیائومی داریم کارمونم همون همیشگیه اما اصلا سرعت مشکل نداره
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
اگه مثل سگ ازش کار بکشیم خب اینجوری میشه جا داره بگم یکی از دوستام شیائومی داره.دوستم میگه دوربینش خ ...
واسه من که اینجوری نیست
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
والا چی بگم منم تازه سامسونگ خریدم مشکلی پیش نیومده اینم که میگن میزاریم رو زمین کار نمیده احتمالا ب ...
نه من با رو زمینو اینا مشکل نداشتیم کار میداد بعد یکسال به اونور تا میخوای بری تو یه برنامه طول میکشه بالا بیاد
برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹