2777
2789

دوستان من یه سانسوریا ابلقی خیلی بزرگ برام آوردند چند روز ب چند روز باید بهش آب بدم و اینکه ب نور احتیاج داره ؟؟؟ من گل علاقه ندارم اما دوبار هست که گل برام هدیه آوردند اطلاعی ندارم از گلها چون علاقه ام نداشتم کلا اما دیگ چون هدیست گفتم اینجا سوال کنم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

فکر کردم گل ماری جوانا رو میگی😂😂

ن مگ تعلیق بخوام ک اون بگم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبیاری زیادی نیاز نداره هر وقت خاکش خشک شد آب بده و چون ابلقه جای پر نور بزار

پشت پنجره ام باشه خوبه نور آفتاب از پشت شیشه بهش بخوره ؟؟؟دور برگشت زرد هست و وسطش سبز ابلقی دیگ  تو نت زدم ؟؟؟؟,

پشت پنجره ام باشه خوبه نور آفتاب از پشت شیشه بهش بخوره ؟؟؟دور برگشت زرد هست و وسطش سبز ابلقی دیگ&nbs ...

اره ولی نورش باید غیر مستقیم باشه  آفتاب مستقیم بهش نخوره.یکم با فاصله باشه از پنجره... البته اگه پنجره جنوبی دارین و نور مستقیم میاد

خداجونم شکرت به خاطر همه چی ،☺️
اره ولی نورش باید غیر مستقیم باشه  آفتاب مستقیم بهش نخوره.یکم با فاصله باشه از پنجره... البته ا ...

آره نور خونم زیاد میاد مرسی گلم از راهنماییت