2777
2789
عنوان

چند وقتیه که خواب میبینم من مُردم

108 بازدید | 17 پست

و سنگ قبرم روش نوشته های قرمز و سبز داره که به جز اسمم بقیه نوشته هاشو نمیتونم بخونم

رو سنگ قبر هیچ عکسی از من نیست و من همیشه دنبال راهی برای دعوا با مامان بابام میگردم که چرا عکس منو رو سنگ چاپ نکردن اما هیچکس صدای منو نمیشنوه

دیشب برای بار دهم این خواب رو دیدم

انگار که بهم ربط داشته باشن و یه خواب ادامه دار باشه ....

دیگه دارم میترسم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
از هرچیزی بترس جز مرگ .. سرچ کن تو گوکل ببین چیه تفسیرش

خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم که بگم مربوط به خواب های آشفته ی من میشه 😣😣😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باو ول کن حالا دیر با زود میمیری دیگ حالا پیشاپیش خوابش میبینی لاقل مردی سوپرایز نشی

😂😂😂😂

خیلی خوب بود😂😂😂😂

خواب مردن عمرطولانیه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
خواب مردن رو کار ندارم من تو خواب هام زندم اما میدونم که مردم 😑😑😑😂😂

خوب وقتی میدونی مردی یعنی همون.کارای ناتموم زیاد داری ک بایدانجام بدی؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

هیچوقت تعبیر بد نکن اتفاق میفته . یه سر به سایت yotaab بزن اونجا تعبیراش عالین .کامنتاشو بخون .منم چندماه قبل خواب مث این دیدم از لحاظ روحی واقعا دگرگون شدم و خودمو پیدا کردم . تعبیرش اصلا مرگ نیس خیره مطمئن باش . نزار غریبه ها برات تعبیر بد کنن . حضرت علی گفتن هر تعبیری از دهان بیرون بیاد اتفاق خواهد افتاد و برگشتی نداره . به خیر تعبیر کن نگران نباش 

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹

http://www.yotaab.com/تعبیر-خواب/

سایتش اینه بدو تو کامنتا خواب های شبیه خوابتو پیدا کن و جواب اونیکه تعبیر کرده رو بخون و هر کدوم مثبت بود به اون توجه کن .سعی کن زیاد درگیر تعبیر خواب هات نباشی خدا صلاحشو تو زندگیت جاری خواهد کرد نیازی به ترس نیس . به کامنتای منفی و تعبیرای الکی اهمیت نده 

من متولد۶۴ هستم.مجردم.هیچوقت باکسی نبودم چون به عشق پاک اعتقادداشتم.آرزوی یه زندگی مشترک خوب وموفق دارم باهمسری نجیب و تحصیلکرده که باعث آرامشم باشه وباب میلم.خیلی دوس دارم بعدازدواجم خدا یه دخترسالمو خوب مث خودم روزی منوهمسر آیندم کنه.خدارو چه دیدی شاید شد 👨‍👩‍👧 دلم میخاد سروسامون بگیرم.برا امضام صلوات میفرستی مهربون؟ هرموقع فرستادی یا دعام کردی بهم بگو تا منم برات دعا کنم من خوبی آدمای دوست داشتنیو بی جواب نمیزارم .🌹
خیلی کارها من هنوز جوونم 🙁😂

پس همونه😂عمرت ب همین دنیاس این تعبیرت کارات ناتمومه😁

هیچوقت تعبیر بد نکن اتفاق میفته . یه سر به سایت yotaab بزن اونجا تعبیراش عالین .کامنتاشو بخون .منم چ ...

بسیار ممنونممممم❤❤❤❤