2777
2789
عنوان

کمک برای خونه تکونی لازم ندارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 49 پست
دختر منم یکسال و نیمشه کابینت میسابه  زمین رو میسابه

حیلی جالبه که آنقدر به وسایل خونه علاقه دارن 😂

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کاریه 😂😂😂 دستم جارو یا طی ببینه میگیره و میره

کاش بزرگ شن کاری بمونن لیوان ابشونو‌نزارن رو کابینت برن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حتما 😘😘😘

بارداری

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حیلی جالبه که آنقدر به وسایل خونه علاقه دارن 😂

آره والا

تازه عاشق لقمه گرفتن و چایی شیرین درست کردنه 

جارو برقی هم میکشه 

مامانم یه بار اومده بود یهو دیدیم کشون کشون جارو برقی رو آورده که جارو بکشه 

مامانم میگفت دخترت میخواد نشون بده کاریه😂😂😂😂😂

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
کاش بزرگ شن کاری بمونن لیوان ابشونو‌نزارن رو کابینت برن

این قابلیت رو فکر کنم تو بزرگسالی از دست میدن 😂

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
آره والا تازه عاشق لقمه گرفتن و چایی شیرین درست کردنه  جارو برقی هم میکشه  مامانم یه با ...

گول میزنن همه رو 😁

اسباب بازی هاشونو که جمع نمی کنن 😉

این قابلیت رو فکر کنم تو بزرگسالی از دست میدن 😂

بخدا .خواهرزاده ها من کوچیک‌بودن انقد کاری بودنا.الان‌خواهرم‌میاد یه سر خونه مامانم.زنگ میزنن گشنمونه زود بیا میگه خوب بکشید‌غذاتونو‌امادست.یهو‌میبینی بیست تا لیوان رو‌میز.فکر کن لیوان‌دهنی خودشونم نمیخورن دوباره

اره اون یکی فندق تیر بدنیا میاد

الاهی چه پشت هم.خدا قوت 

اسی بزارررر

میخام بیام عروست شم🥲🥺🤤

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                               میشه دعا کنین بیماریم درمان شه؟؟؟         و دعا کنین  به اون بی معرفتم برسم؟؟؟      راستی اگه حرفام و امضام برخلافه تاپیکامه خرده نگیر تاپیکام فقط برای تلقین حاله خوب و جذب انرژی مثبته                        ......https://harfeto.timefriend.net/16460591410252   چالش ناشناس حرفتو بم بگوو
گول میزنن همه رو 😁 اسباب بازی هاشونو که جمع نمی کنن 😉

چرا والا اسباب بازیاشو از ۱۰ماهگی قشنگ جمع میکنه میریزه توی سبد و کیف و کمد 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
بخدا .خواهرزاده ها من کوچیک‌بودن انقد کاری بودنا.ابلن‌خواهرم‌میاد یه سر خونه مامانم.زنگ میزنن گشنمون ...

😂😂😂