2777
2789
بیوتو تازه دیدم میگم واسه ازمون 7فروردین دا م اماده میشم اگه این چند روزو شبا سه چهار ساعت بخوابم ...

اگه قبلا زیاد میخوابیدی اره بدنت شک میشه مغزت تا ۷ فروردین قفل میکنه بازدهی میاد پایین 

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 5ساعت اینطورا میخوابم

اون ی ساعت که نمیخای بخوابی رو میخای چکا کنی:/ نهایت ۶۰ تا تست بزنی دیگه 

بخواب :/

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
اون ی ساعت که نمیخای بخوابی رو میخای چکا کنی:/ نهایت ۶۰ تا تست بزنی دیگه  بخواب :/

باشه🙁

زیست عقبم😑

سال کنکورت این بازه از سال تو چه حالی بودی ترازلت جند بود

ترازا من زیر 5هزاره

از ابان دارم میخونم میانگین 10ساعت هررووووز😐

الان که نزدیک عیده و کارم زیاده معمولا یک می‌خوابم شش بیدارم ازون طرف یکربع ظهر می‌خوابم ولی روزهای عادی بعد رفتن دخترم می‌خوابم تا یازده 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
باشه🙁 زیست عقبم😑 سال کنکورت این بازه از سال تو چه حالی بودی ترازلت جند بود ترازا من زیر 5هزاره ...

من این موقع بعد ی قطع شدن، شروع کردم 

ترازم ۶۵۰۰ بود 

ساعت مطالعت خوبه