2777
2789

من دارم بیاین عکساشو بزارم فقط گرگان ارسال ندارم

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

گرگانی نیستم 

ان شاء الله خدا به مالت برکت بده

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من امضا شما رو خوندم 🥺 میشه تاپیک عشق یه طرفه ک زدم رو بخونی نظرت رو بگی؟

باشه عزیزم 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
عزیزم من امضا شما رو خوندم 🥺 میشه تاپیک عشق یه طرفه ک زدم رو بخونی نظرت رو بگی؟

خوندم 

خیلی متاسفم 😭😭

عشق یک طرفه ادمو ذره ذره میکشه، اگر بهش هیچ حسی نداری بهش بگو بذار امیدوار نباشه، اگر بهش حتی ذره ای حس داری و میدونی باهاش اینده داری خیلی خوش به حالش، اینو بدون کسی که عاشقته جون میده برات  ولی کسی که فقط دوستت داره خیلی کارها برات میکنه ولی خیلی جاها هم ممکنه برات کم بذاره

خوندم  خیلی متاسفم 😭😭 عشق یک طرفه ادمو ذره ذره میکشه، اگر بهش هیچ حسی نداری بهش بگو بذار ام ...

مرسی عزیزدلم خواستم از زبون شما ک این حس رو تجربه کردین هم بدونم 

خدا به دلت ارامش بده فدات شم 

۱۸ سال خیلیه واقعا عشق پاکی داری ❤

مرسی عزیزدلم خواستم از زبون شما ک این حس رو تجربه کردین هم بدونم  خدا به دلت ارامش بده فدات شم ...

سلامت باشی 💓💓💓

زندگیتون سرشار از آرامش