2777
2789
عنوان

غیرتی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 217 پست
پس چرا زن بدون اجازه شوهرش نتونه بره خارج از کشور ولی مرد بتونه؟

این چه ربطی به ناقص بودن داشت!!

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اولا من اهل گزارش نیستم دوما دین رو ازادمای نادان که هرچیزی روبه تفسیر خودشون قبول میکنن نیامو ...

دینمون گفته خانوم ب اجازه ی همسر نیاز داره

من اینو معلم دینیمون گفته

من با دین کار ندارم  تربیت مادران ما غلط بوده ب نظرم

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
این قانون که از اسلام گرفته شده رسما داره میگه خود زن نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره بر خلاف مرد،و ای ...

گلم ب ابن خانم چ بیچاره این قرانو ننوشته ک یا احکامو ایشون ننوشته ک    تربیت خانواده ها غلطه

گلم ب ابن خانم چ بیچاره این قرانو ننوشته ک یا احکامو ایشون ننوشته ک    تربیت خانواده ها غل ...

ایشون گفتن دین نگفته زن ناقص العقله،در صورتی که این دستور دینه و بنظر من داره همینو میگه که زن ناقص العقله که در عین بالغ بودن برای تصمیمش به اجازه یکی دیگه نیاز داره

من دنبال بحث نیستم عزیزم فقط میخواستم ببینم میتونن قانعم کنن یا نه

خسته بود، اما در چشمانش امید فریاد میزد...
چرا ولی تربیت غلط ما خانوما باعث این رفتار اقایونه الان مادرشوهر من غیرتو بد ب پسراش توضیح داده ک م ...

همون طرز فکر مادرش نتیجه مردسالاریه اینقد همون مردا زنان رو سرکوب و تحقیر میکنن و بین دختر و پسر تبعیض قائل میشن ک فردا اون دختر همون سرکوب همون تبعیض رو ب فرزندانش منتقل میکنه

دختر ی برده ایه ک نمیدونه برده ست و پسر خود عن پندار و وقیح

مصداق بارز زنان علیه زنان

از خودمون شروع کنیم و این زنجیری ک داره نسل ب نسل ادامه پیدا میکنه رو قطع کنیم تا مردسالاری از بین بره

ایشون گفتن دین نگفته زن ناقص العقله،در صورتی که این دستور دینه و بنظر من داره همینو میگه که زن ناقص ...

خب حق داره دین جایی نگفته زن ناقص العقله    اره اصلا از این بنداش خوشم نمیاد ب نظرم شان و منزلت زنو اورده پایین

همون طرز فکر مادرش نتیجه مردسالاریه اینقد همون مردا زنان رو سرکوب و تحقیر میکنن و بین دختر و پسر تبع ...

حرف منم همینه ما درست کنیم 

جالب اینجاس مادر خودش شاغله و ب خودش میرسه کامل اما اموزشش ب پسراش اینه     زن بر علیه زن

عزیزم اولا من اهل گزارش نیستم دوما دین رو ازادمای نادان که هرچیزی روبه تفسیر خودشون قبول میکنن نیامو ...

من خودم قران رو خوندم چیزی جز زنستیزی ندیدم

تک تک حرفای قران زنستیزیه خود دین اسلام نماد آپارتاید جنسیتیه برای ی بار هم ک شده عقلتونو ب کار بندازید

من میتونم دلیل این حرفامو توضیح بدم ولی یکی میاد گزارش میزنه همین الانشم ب زور این اکانتو درست کردم

حرف منم همینه ما درست کنیم  جالب اینجاس مادر خودش شاغله و ب خودش میرسه کامل اما اموزشش ب پسراش ...

فک میکنه اگ پسرش ب خانمش رو بده خدایی نکرده دو.دول طلاش به کُ.س تبدیل میشه

عقل ندارن

آره بخدا مانتو و روسری سیاه میپوشیدم بدون کوچکترین آرایشی، دوباره هم میگفت چرا پسرا نگاهت می کنن،خوب ...

اخی عزیزم دلم سوخت اذیت شدی 

خدا رو شکر که بهتر شده شوهرت

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
غیرت چیه باووو بدم میاد😰 محدود میشم دوست دارم آزاد باشم

🤣🤣🤣غیرت با معنی اصلیش ک حس ارامش و امنیت منتقل کردنه درسته تعصبه کارو خراب میکنه