2777
2789
عنوان

غیرتی یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 217 پست

اخلاقای شوهرم: خیلی دوسم داره هرچی بخام فراهم میکنه همیشه پول تو کارتم و کیفم هس ، ب حرفام احترام میزاره ، رو پوششم حساسه ،، مثلا بدنم بیرون نباشه و لباسام کوتاه و تنگ نباشه ، حرف زدنمونم با نامحرم حد و حدود داشته باشه ..

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
اخه یعنی چی رنگش سیاه باشه 😤😤 میگفتی بیخود میکنی رنگ لباسمم میخوای تعیین کنی

آره بخدا مانتو و روسری سیاه میپوشیدم بدون کوچکترین آرایشی، دوباره هم میگفت چرا پسرا نگاهت می کنن،خوب من قیافه ام حمل بر خودستایی نشه خوبه خوشگلم ،خوب به من چه نگاه می کنن.. حالا باز الان خیلی بهتر شده...ول من خیلی اذیت شدم اوایل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط  تو ذهن خانماست ک میگن نه این، اون غیرتی نیس ک فک میکنید غیرت ی چیز دیگس غیرت یعنی حمای ...

وا معنی کلمه رو ک نمیشه عوض کرد مثلا من ب پنیر بگم پنیر شوهرم ب پنیر بگه کره؟؟؟

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
@دلبراماوحشی     @دافتون_اومد    

غیرت مونده چجوری بخای تفسیرش کنی از نظر من نزاره آب تو دلت تکون بخوره غیرته غیر اون ی بیماریه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

متوجه حرفام نشدید

چرا ولی تربیت غلط ما خانوما باعث این رفتار اقایونه

الان مادرشوهر من غیرتو بد ب پسراش توضیح داده ک من مشکل دارم میگه زن نباید کار کنه نباید ال باشه بل باشه خب    ی زن بچه رو پرورش میده مرد رو بار میاره    پس خودمون باید هواسمون باشه

من تو خونه مامانم داداشم اینجوری بود الان شوهرم 

واااای که چقدر بده.... خدا میدونه من چقدر خسته شدم ازاین شرایط. تازه بااینکه عاشقشم ولی دیگه خسته شدم

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
خسته کنندس واقعا

والا دروغ چرا.... من که فقط بخاطر پسرم موندم وگرنه واقعا خستم...😔 دلم برا دوران مجردیم تنگ شده.... عاشق شدم فک کردم میتونم باهاش کناربیام اما الان بعد از ۵ ۶سال کم آوردم واقعا... هرچی سر خودمو گرم میکنم اما بازم احساس افسردگی میکنم.

شادی روح داداش عزیزم صلوات😔
والا دروغ چرا.... من که فقط بخاطر پسرم موندم وگرنه واقعا خستم...😔 دلم برا دوران مجردیم تنگ شده.... ...

منم حس افسردگی دارم حال دلم بده

منم از ۱۵ سالگیم باهاش دوست بودم بعدم‌ک ازدواج

دوسش دارم اینم درست نمیشههدسریم ی چیز جدید اضافه میشه🤦‍♀😔

دین خیلی چیزا گفته من نمیتونم برات توضیح بدم اینقد تو جاهلیت موندید ک حتی جرات ندارید یکی انتقاد کن ...

عزیزم اولا من اهل گزارش نیستم دوما دین رو ازادمای نادان که هرچیزی روبه تفسیر خودشون قبول میکنن نیاموزید

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟