اخلاقای شوهرم: خیلی دوسم داره هرچی بخام فراهم میکنه همیشه پول تو کارتم و کیفم هس ، ب حرفام احترام میزاره ، رو پوششم حساسه ،، مثلا بدنم بیرون نباشه و لباسام کوتاه و تنگ نباشه ، حرف زدنمونم با نامحرم حد و حدود داشته باشه ..
اخه یعنی چی رنگش سیاه باشه 😤😤 میگفتی بیخود میکنی رنگ لباسمم میخوای تعیین کنی
آره بخدا مانتو و روسری سیاه میپوشیدم بدون کوچکترین آرایشی، دوباره هم میگفت چرا پسرا نگاهت می کنن،خوب من قیافه ام حمل بر خودستایی نشه خوبه خوشگلم ،خوب به من چه نگاه می کنن.. حالا باز الان خیلی بهتر شده...ول من خیلی اذیت شدم اوایل
غیرت مونده چجوری بخای تفسیرش کنی از نظر من نزاره آب تو دلت تکون بخوره غیرته غیر اون ی بیماریه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
چرا ولی تربیت غلط ما خانوما باعث این رفتار اقایونه
الان مادرشوهر من غیرتو بد ب پسراش توضیح داده ک من مشکل دارم میگه زن نباید کار کنه نباید ال باشه بل باشه خب ی زن بچه رو پرورش میده مرد رو بار میاره پس خودمون باید هواسمون باشه
والا دروغ چرا.... من که فقط بخاطر پسرم موندم وگرنه واقعا خستم...😔 دلم برا دوران مجردیم تنگ شده.... عاشق شدم فک کردم میتونم باهاش کناربیام اما الان بعد از ۵ ۶سال کم آوردم واقعا... هرچی سر خودمو گرم میکنم اما بازم احساس افسردگی میکنم.