2777
2789
عنوان

غیرتی یا نه؟

2010 بازدید | 217 پست

دوستان شوهراتون چجوری ان؟غیرتی هستن؟

از کجا بفهمیم که برای نفر مهم هستیم یانه؟

این احساسای عجیب غریب چیه میاد سراغم حس میکنم برا طرفم مهم نیستم تا حالا عکس العمل  غیرتی بودن ازش ندیدم 

منم ندیدم تاحالا

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

غيرت همسرم

احترام و اعتماد و حمايت و وفادار بودنشه 

و بله غيرتيه❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی غیرتی

جوری که بدون شوهرم حق ندارم برم بیرون 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

غیرتی بودن اصلا به معنای عشق و اهمیت نیست

اتفاقا به معنی عدم اعتماد و علاقه هست 

یه ادمی که به همه شک داره به جز خودش اسمش رو میذاره غیرت 

همسر من براش مهمه من خوشحال باشم،حس ازادی داشته باشم،حس شادی و درک داشته باشم 

نه که بهم امر و نهی کنه با کی بریم با کی بیام یا به طرز مسخره ای رگ گردنش بزنه بیرون 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

نه به اون شوری شوره نه به اون بی نمکی 

متعادله

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بستگی داره به چی بگی غیرت 

اگر منظورت اینه که براش حالم مهم باشه حمایتم کنه و برای زندگیمون تلاش کنه آره خیلی با غیرته 

ولی این غیرتی که تهش خیلی وقتا به ناموس کشی ختم شده هرگز نداشته