2777
2789
عنوان

اگر روزی پسر دار بشم

245 بازدید | 13 پست

اگر روزی پسردار بشم بهش یاد میدم که با زنش برابرن هیچکس از دیگری برتر نیست همونجوری که این حق انتخاب داره خانومشم داره بهش یاد میدم زنش رو دشمن نبینه خونواده ی زنش رو دشمن نبینه بهش یاد میدم همون رفتاری درستی که با من و پدرش داره با مادر خانوم پدر خانومش داشته باشه بهش یاد میدم به عقاید همسرش احترام بذاره بهش یاد میدم که با همسرش مشورت کنن امر و نهی نکنه بهش یاد میدم آدم شادی باشه ادم خوشحالی باشه بهش یاد میدم به همسرش محبت کنه خیلی خیلی زیاد و به چشم یار ابدی بهش نگاه کنه بهش یاد میدم آدم محترمی باشه خیلی خیلی محترم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

افرین درسته

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام مهم نیست بچم دکتر بشه مهندس بشه وزیر و وکیل بشه برام‌مهمه بچم آرام بار بیاد نجیب بار بیاد شاد باشه بشه بهش تکیه کرد 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

کاش مجرد بودم میگفتم بیای خواستگاریم واسه پسرت

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

عزيزم نيازي نبست يادش بدي كلا زن بگيره خود زنش يادش ميده والا ماكه هر چي پسر ميبينيم بعد از ازدواجش ميچسبن به خانواده زنشون و مادرشون رو فراموش ميكنند

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اونم به حرفات گوش میده 😂

خیلی تاثیر داره باور کن من خودمم هنینجوری از رفتارها و حرفای پدر مادرم به اینجا رسیدم و یه زن قوی هستم

منم فقط یه پسر دارم

و دارم تلاش میکنم خوب بارش بیارم

ولی بقیه خانواده هم تاثیر گذاریه

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

بعضیا نمیدونم چه خصومتی با پسر بچه‌ها دارن...

استارتر منظورم شما نیستیا...

بعضیا فکر میکنن چون تربیت خودشون غلط بود و پسراشون ازشون فراری شدن، لابد بقیه هم قراره همینطوری باشن..

ولی درکل نمیشه تو زندگی مشترک همیشه یکیشون خوب باشه و یکیشون سواستفاده کنه...

و برای جلوگیری از این اتفاق ، به هردو جنسیت باید آموزشای لازم داده شه..

🖤