2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 363 پست
اووو اینا هم پایانشون خوبه؟😂 توی بد و کریزی همشون زنده میمونن؟😂اخرش بنظرم اون مشاوره دستگیر شه نه ...

من پایان غمگین به کسی معرفی نمیکنم😎خودم میبینم و تو تنهایی عر میزنم😂💔

آره اون مشاور عینکیه دستگیر میشه ولی یه بنده خدایی از سریال حذف میشه...) :

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
موی بلوند هم خیلی بهش میومد واسه یه برندی اون رنگی کرده بود البته... ‌(: 50 60 درصد مخاطبا رو لی را ...

و این کثافت اسمش یادم نمیومد😂😂😂لی رانگ 😍😂اینم خیلی خوب بود 

اینم فیلم جدیدش قشگست✌

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ  تو سریال خانواده جدید منم این لوس بازی و دیدم 🤣🤣تعجب کزدم شمام میگی کدوم یک از این اوپ ...

اره بابا زبونشونم یاد گرفتم یکم 

مثلا سلام انیوس میدا 

بعد به زن و مرد شی میگن مثلا لی مین هو شی 

بعد برادر بزرگ اورابونی 

رای پسر به پسر هیونگ 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
پروفایلت پسره خیلی خفنه ولی تو فیبم نوازش قلبت ماست بود ولی در عوض تو بدو دوانه عالی بود

وای لی دونگ ووک 😍😂تو روباه نه دم خیلی خوبه و بعدش بد و دیوانه

و این کثافت اسمش یادم نمیومد😂😂😂لی رانگ 😍😂اینم خیلی خوب بود  اینم فیلم جدیدش قشگست✌

اره من تو پسران برتر از گل روش کراش بودم😎

سریال جدیدش همون دکتر روحه؟ 

راستی از اون سریالا گوبلینو نبین پایانش بده من خیلی وقت پیش دیدم الان گفتی بد یادم اومد😂💔

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
من پایان غمگین به کسی معرفی نمیکنم😎خودم میبینم و تو تنهایی عر میزنم😂💔 آره اون مشاور عینکیه دستگی ...

نگوووو کییی اره؟همون شخصیت دومش؟😂

اره من تو پسران برتر از گل روش کراش بودم😎 سریال جدیدش همون دکتر روحه؟  راستی از اون سریالا گ ...

نه اخرش بهم رسیدن فقط دختره مرد و روحش اومد 

وای نههههه  🤣🤣🤣دختر به خودتتت بیا چقدر سریال کره ای دیدی 😅

اره بابا کلی بلدم از انگلسی و فارسی و عربی بیشتر بلدم‌خدایی 

اونی جان 

میشه خواهر بزرگ تر

نگوووو کییی اره؟همون شخصیت دومش؟😂

اوهوم کی میره ولی بعصی از اخلاقیاتش واسه سویول میمونه مثل عدالت خواهی و... 😂

اره من تو پسران برتر از گل روش کراش بودم😎 سریال جدیدش همون دکتر روحه؟  راستی از اون سریالا گ ...

ها پس پسران برترازگل هم ببینم😂کلا خیلی شخصیت باحالی داره من رو همه فیلماش کراشم این با لی دونگ ووک😍✌

اخ😫تازه بنظر من اگه توی دکتر روح بجای اون دکتر مغروره لی دونگ ووک میاوردن خیلی قشنگ تر میشد...

نه اخرش بهم رسیدن فقط دختره مرد و روحش اومد 

دقیق یادم نیست ولی من همون 2016 دیدم اینو تا قبل از قمست آخر که دختره تصادف نمود سریالش کو دوست داشتم بعد همونجا ک تصادف کرد من اعصابم خورد شد ادامه ندادم حوصله گریه و زاری نداشتم اون موقع😂💔چون یه چن جایی خونده بودم تهش بده دیگه بیخیال شدم اگه اینجوریه برم مجدد ببینم😂

اوهوم کی میره ولی بعصی از اخلاقیاتش واسه سویول میمونه مثل عدالت خواهی و... 😂

وای من خیلی غصه خوردم بار اول که رفت🤐😂تو روباه نه دم هم وقتی داداشه مرد🤐