2777
2789
عنوان

بازیگران کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 8641 بازدید | 363 پست
اخرش خوب تموم میشه؟همین بد و کریزی ترکیبی بگو😂فقط قشنگ باشه😂

وینچنزو سونگ جونگ کی و تکیون توش هستن خیلی جذابه 20 قسمته و اینکه تا قسمت 4 تحمل کن از اونجا به بعد داستان اصلی و هیجانش شروع میشه

پری وزنه بردار کیم بوک جو یه سریال فووووق العاده حال خوب کن و کیوت

اخرین ماموریت فرشته عشق اینم خیلی دوست میدارم خیلی احساسی بود سریالش... (:

گل شیطان هم داستان هیجان انگیز و بازیگرای قوی ای داره🎈

و از سریالای عشق جان ینی لی دونگ ووک من به طور کلی به ترتیب اینارو دوست دارم

1_روباه نه دم

2_گوبلین

3_بد اند کریزی تهش از چه لحاظ میخوای بدونی خوبه یا نه؟😁

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلت پسره خیلی خفنه ولی تو فیبم نوازش قلبت ماست بود ولی در عوض تو بدو دوانه عالی بود

من نوازش قلبتو ندیدم ولی بهترین سریالش روباه نه دمه دیدی؟ 

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
وینچنزو سونگ جونگ کی و تکیون توش هستن خیلی جذابه 20 قسمته و اینکه تا قسمت 4 تحمل کن از اونجا به بعد ...

ایم سومی چیه ؟ ندیدم 

هر درخواست دوستی ای  رو قبول میکنم مرد و زن فرق نداره 🌹🙂
من نوازش قلبتو ندیدم ولی بهترین سریالش روباه نه دمه دیدی؟ 

اره بابا خیلی خفن بود خیلی مخصوصا موهاش واییییی😍😍😍🤕🤕🤕

ایم سومی چیه ؟ ندیدم 

آخرین ماموریت فرشته:عشق

اسمش اینه

اره  نه ندیدم قشنگه ؟ به خدا الان دو ساعت قسمت اخر سقوط بر روی تو رو دانلود کردم هنوز نشده ...

وای بازیگرای سقوط بر روی تو باهم ازدواج کردن این ماه واقعا 

ببین خیلی خیلی معرکه اس

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
وای بازیگرای سقوط بر روی تو باهم ازدواج کردن این ماه واقعا  ببین خیلی خیلی معرکه اس

ااا مال نسل خورشید هم ازدواج کردن البته جدا شدن 

ااا مال نسل خورشید هم ازدواج کردن البته جدا شدن 

اره الان پسره تو سریال وینچزو با دختر قرار میزارن واقعا

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
اره بابا خیلی خفن بود خیلی مخصوصا موهاش واییییی😍😍😍🤕🤕🤕

موی بلوند هم خیلی بهش میومد واسه یه برندی اون رنگی کرده بود البته... ‌(:

50 60 درصد مخاطبا رو لی رانگ کراش زدن تو این فیلم ولی من کل کره رو با این بچه=لی دونگ ووک عوض نمیکنم😎

اره خودشون میگن اوپاااا با لوس بازی 

خخخخ 

تو سریال خانواده جدید منم این لوس بازی و دیدم 🤣🤣تعجب کزدم شمام میگی کدوم یک از این اوپاها🤣🤣🤣🤣🤣

چقدر فریفته فرهنگ کره شدی 🤣🤣🤣

شاد هستم  بامشاد 😐 
وینچنزو سونگ جونگ کی و تکیون توش هستن خیلی جذابه 20 قسمته و اینکه تا قسمت 4 تحمل کن از اونجا به بعد ...

اووو اینا هم پایانشون خوبه؟😂

توی بد و کریزی همشون زنده میمونن؟😂اخرش بنظرم اون مشاوره دستگیر شه نه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اره الان پسره تو سریال وینچزو با دختر قرار میزارن واقعا

ای بابا اینا هم که هی جدا میشن دوست دختر بازی در میارن خدایی ولی جالب به نظرم اینکه مفهموم دوست . دختر و دوست .پ سر بد نیست براشون خوب ادم باید اشنا بشه با طرف حالا تو ایران قتل