2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم؟ مسیر رو بهت نشون میده. ینی بده؟من مشاور دارم ولی عقب افتادم هی باید بهش جواب پس بدم اذیت ...

خب تو ک مشاور داری اون باید عقب موندگی هاتو لابه لای برنامت جابده پس برا چی پول میدی😐😑😂

برنامه اماده برا زمانیه ک صفر باشه 

برو کانال مدیکال برنامه شروع از صفرشو گذاشته موشکافی کرده همه درسا رو ک چ زیر فصلایی داره چقدر تست لازمه و...براساس اون برنامه بریز برا خودت

خب تو ک مشاور داری اون باید عقب موندگی هاتو لابه لای برنامت جابده پس برا چی پول میدی😐😑😂 برنامه ا ...

اخه چندبار جبران کنه؟🤣منم دیگه بهش یکی در میون میگم ک عقب افتادم

عزیزم کانال مدیکال تلگرام؟

شما خودت کنکوری؟

اخه چندبار جبران کنه؟🤣منم دیگه بهش یکی در میون میگم ک عقب افتادم عزیزم کانال مدیکال تلگرام؟ شما خ ...

از کی شروع کردی؟

خب وقتی نمیتونی برنامه رو برسونی باید برات برنامه سبک تری بنویسه

اره کنکوریم تجربی

اره همون کانال

سرچ کن گاید لاین

خودم تلمو پاک کردم لینک میدادم بهت

از کی شروع کردی؟ خب وقتی نمیتونی برنامه رو برسونی باید برات برنامه سبک تری بنویسه اره کنکوریم تجرب ...

عزیزم من ۲۷ سالمه. از آذر شروع کردم. پایه ام خوبه.یکی دوماه با قدرت خوندم یهو وسطش فهمیدم باردارم🙄😐😪برا همین شل شدم و ب برنامم نمیرسم. 

گفتم این برنامه رو بگیرم با خیال راحت از روش بخونم. حالا میرم چیزی ک شما گفتی رو میبینم

ایشالا موفق باشی. مرسی از راهنماییت😍😍😍

از کی شروع کردی؟ خب وقتی نمیتونی برنامه رو برسونی باید برات برنامه سبک تری بنویسه اره کنکوریم تجرب ...

ببخشید من هر چی این کانالی که گفتید رو زدم برنامه شروع از صفر نداشت 

https://harfeto.timefriend.net/16685894627197چالش حرف ناشناس