سلام بچه ها .من فردا نوبت کوتاهی و رنگ دارم.دیدین میگن برای رنگ مو .موباید کثیف باشه تازه شسته نشده باشه .من دوروز پیش حمام بودم ولی موهام کثیف شده شوره گرفته به نظرتون بشورمش یا نه .زشته آخه جلو آرایشگر
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم ببخشید اومدم اینجا. من دارم از استرس و نگرانی میمیرم. تاپیکم باز ترکید. نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن که دارم دروغ میگم. الان اینطور شده. شما که امداد میکنی بگو این خطر داره.
از اینا بود دهنش کوچیک بود دندوناش ریز بود بعد صاحبش داشت برا یکی حرف میزد که این دوتا بچه داره شیر شون میده و دیشب 900 تومن سه تا امپول به سگ و دوتا بچش زده.