2777
2789
عنوان

رنگ مو

74 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها .من فردا نوبت کوتاهی و رنگ دارم.دیدین میگن برای رنگ مو .موباید کثیف باشه تازه شسته نشده باشه .من دوروز پیش حمام بودم ولی موهام کثیف شده شوره گرفته به نظرتون بشورمش یا نه .زشته آخه جلو آرایشگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید اومدم اینجا. من دارم از استرس و نگرانی میمیرم. تاپیکم باز ترکید. نمیدونم چرا یه عده اصرار دارن که دارم دروغ میگم.  الان اینطور شده. شما که امداد میکنی بگو این خطر داره.

گوشیم 115 نمیگیره 

عزیزم ببخشید اومدم اینجا. من دارم از استرس و نگرانی میمیرم. تاپیکم باز ترکید. نمیدونم چرا یه عده اصر ...

عزیزم نگران نباش باور کن منو تاحالا سگا خیلی گاز وچنگ زدن هیچطور نشدم فردا ببرش آمپول بهش میزنن .نترس چیزمهمی نیس چون سگ صاحب داشته واکسناشو زده 

عزیزم ببخشید اومدم اینجا. من دارم از استرس و نگرانی میمیرم. تاپیکم باز ترکید. نمیدونم چرا یه عده اصر ...

اگه سگ خیابون بود باید میترسیدی این سگ صاحب داشته واکسن هاری وپنج گانه وهمه رو زده نگرانی نداره عزیزم .

عزیزم نگران نباش باور کن منو تاحالا سگا خیلی گاز وچنگ زدن هیچطور نشدم فردا ببرش آمپول بهش میزنن .نتر ...

از اینا بود دهنش کوچیک بود دندوناش ریز بود بعد صاحبش داشت برا یکی حرف میزد که این دوتا بچه داره شیر شون میده و دیشب 900 تومن سه تا امپول به سگ و دوتا بچش زده. 

ببرم پس فردا واکسن بزنم؟