2777
2789

سلام عزیزان

من نزدیک زایمانم هست و میخوام بگم کارگر بیاد سرویس بهداشتیا رو با جرم گیر و یه سری از ظروف و سینک آشپزخونه رو با وایتکس بشوره

و چون خونواده ام تو شهری که من هستم زندگی نمیکنن خودم باید وایستم خونه تا کارگر ازینا استفاده کنه

بنظرتون ضرر داره؟ چکار کنم؟

تو این مدت با تاید شستم اما واسه عید و زایمانم میخوام برق بیوفته

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک بزن پنجره هاروهم باز کن

میترسم واسه جنین خطر داشنگته باشه بنظرتون این کارو کنم یا بزارم بعد زایمان بگم بیاد؟ مثلا دو روز بعد زایمان؟ تا دوروز کسی نمیاد خونه ام

میترسم واسه جنین خطر داشنگته باشه بنظرتون این کارو کنم یا بزارم بعد زایمان بگم بیاد؟ مثلا دو روز بعد ...

اوموقع هم برا بچه ضرر داره ک نوزاد کوچولو خودتم ک بخیه و اینا ی سرفه کنی ب فنا میری 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
اوموقع هم برا بچه ضرر داره ک نوزاد کوچولو خودتم ک بخیه و اینا ی سرفه کنی ب فنا میری 

راست میگی... پس من چکار کنم؟ بخاطر کار همسرم اومدیم ی شهر دیگه اینجا کسیو ندارم کمکم کنه یا بیاد وایسته بالاسر کارگر یا برم خونه اش

ازین ترفندای نوشابه و جوش شیرین و هر چی هم بگید استفاده کردم نمیشه

ممکنه بچه ات اسم بگیره و خودت با دستهای خود بیمارش کنی

از همینا میترسم.. واقعا دست تنهام و نمیدونم چکار کنم 

همه کارای خونه و آماده کردن تو فریزری ها واسه خونواده ها که میخوان بیان نوه اشون رو ببینن هم افتاده واسه خودم. همسرمم خیلی کمک میکنه اما واسه عید سرش شلوغه...این مشکل جرم گیرو نمیدونم چکار کنم

از همینا میترسم.. واقعا دست تنهام و نمیدونم چکار کنم  همه کارای خونه و آماده کردن تو فریزری ها ...

جرم گیر نزن .با شیشه پاک کن .با کف پاک کن .حالا جرمگیر نشه چی میشه .بده کارگر معمولی پاکش کنه .

جرم گیر نزن .با شیشه پاک کن .با کف پاک کن .حالا جرمگیر نشه چی میشه .بده کارگر معمولی پاکش کنه .

فکر کنم باید همین کارو کنم آخه تمیز نمیشه اونطور که میخوام همه فامیل نزدیکم برنامه ریختن بیان اینجا.. ولی خب سلامت بچه ام مهمتر از حرف اوناست...مامانم بیاد داره غر بزنه بهم ..وگرنه مادرشوهرم کار نداره😔