2777
2789
عنوان

بارداری و وایتکس و جرم گیر...میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 32 پست
اخه این چ کاریه .غر چرا .هر کاری کنی مردم حرف میزنن .سلامتی بچه ات واجبه

آره همینکارو میکنم مرسی از راهنماییت عزیزم

مامانم از صد تا مادرشوهر بدتره😕😂 از ترس مامانم دارم خونه تکونی میکنم فقط بیاد تموم زیرو زبر رو نگاه میکنه و ایراد میگیره من بعد از زایمان باید پذیرایی کنم واسه همین دارم همه چیو آماده میکنم...نگم برات

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم تو بارداری انجام دادید؟ همینو میخوام بدونم بقیه باردارا چکار میکنن

بله

دائم ماهی یکبار میومدن به سرویسا جرمگیر میزدن

به بقیه جاها و‌ کف دامستوس که فوی تر وایتسکه.

درو پنجرخ باز میزاشتم

نزدیک سرویسام نیمرفتم.

دیگت الودکی هوا صد برابر این چیزاست

💕

بله دائم ماهی یکبار میومدن به سرویسا جرمگیر میزدن به بقیه جاها و‌ کف دامستوس که فوی تر وایتسکه. د ...

من از اول بارداریم فقط دادم با پودر شسته جرئت نکردم وایتکس و جرم گیرو..خواستم ببینم تجربه بقیه چی بوده.مرسی عزیزم که گفتی

من از اول بارداریم فقط دادم با پودر شسته جرئت نکردم وایتکس و جرم گیرو..خواستم ببینم تجربه بقیه چی بو ...

راستشو بخوای من تازه زایمان کردم فقط تو دوران حاملگی شوهرم چند باری سرویس ها رو با جرمگیر شست من میرفتم بیرون درو پنجره باز میزاشتم یکی دو روز بعد زایمانمم خودم قشنگ نشستم شستم در اتاق نی نی رو هم بستم بو نخوره بهش

راستشو بخوای من تازه زایمان کردم فقط تو دوران حاملگی شوهرم چند باری سرویس ها رو با جرمگیر شست من میر ...

من مشکلم اینه که نمیتونم برم بیرون چون جایی نیست تو شهر غریب هستیم و نزدیک زایمانمه و قرار خانواده ها بعد زایمان بیان یه چند روزی بمونن مهمون خونه ما و میگم کثیف بنظر نیاد.