2821
2789
عنوان

افسردگی دارم

467 بازدید | 34 پست

من ۱۳ سالمه و افسردگی خاد دارم به خاطر مشکلات خانوادگی و اینو مادرم میدونه ولی نه میبرتم دکتر نه محلم میزاره و من روز به روز دارم افسرده تر میشمو مامانم روز به روز بد اخلاق نر و بد جنس تر میشه و فقط منو و خواهر کوچیکمو تحقیر و توهین میکنی و تازه فهمیدم که داره خیانت میکنه.چیکار کنم؟به خدا هر روز میزنه به سرم برم خودکشی کنم ولی از گناهش میترسم 

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

اونم یه خیانت نه چند تا خیانت با هم ۳ تا دوست پسر داره.ولی من چون هرکاری ام بکنه دوسش دارم ولی از بابام بدم میاد(بابام خیانت کرده و مامانم فهمیده) و من و خواهرم و مامانم چند تا راز بزرگ داریم که بابام و هیچکس نباید بفهمه. ولی خواهش میکنم کمکم کنین نمیبرنم دکتر قرصم واسم نمیگیرن و این افسردگی خیلی تاثیر گذاشته روی درسام و دبیر ها هم درکم نمی کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس با این حال فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی...

همه چیزای منفی و بد از خودت دور کن.هر روز ورزش کن.نماز و قرآن بخون.کتاب بخون.ساعت خوابت مرتب باشه ۸ ساعت حتما بخواب

گاهی برقص...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
پس با این حال فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی... همه چیزای منفی و بد از خودت دور کن.هر روز ورزش ک ...

اخه هر کاری می کنم مامانم میگه نکن و توهین میکنه

اخه هر کاری می کنم مامانم میگه نکن و توهین میکنه

😐

چرا آخه؟!

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
اونم یه خیانت نه چند تا خیانت با هم ۳ تا دوست پسر داره.ولی من چون هرکاری ام بکنه دوسش دارم ولی از با ...

خب مادرت داره تلافی میکنه کار پدرتو... عزیزم من برسم خونه قرص های خودمو میگم بهت ولی خب اول روانشناس مهمه بعدم اگر دید لازمه میفرسته روانپزشک.. چ علائمی داری؟ 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
😐 چرا آخه؟!

چون میگهخاک تو سرت دخترای خم سن تو فقط دارن درس میخوونن و کمک مامانشون میکنن.ولی من دنیارک به پاش بریزم اخرش میگه تو هیچ کاری کمکم نمیکنی

خب مادرت داره تلافی میکنه کار پدرتو... عزیزم من برسم خونه قرص های خودمو میگم بهت ولی خب اول روانشناس ...

همش تو خودمم و همش ناراحتم و نمراتم پایینه و همش تو فکر خودکش ام

خب مادرت داره تلافی میکنه کار پدرتو... عزیزم من برسم خونه قرص های خودمو میگم بهت ولی خب اول روانشناس ...

مرسی عزیزم ولی من کسیو ندارم که بره اینارو برام بگیره

مامانم چندساله میخواد طلاق بگیره و من میتونم خودم انتخاب کنم پیش کدوم باشم و خواهرم همینطور و ما میخوریم پیش مامانم باشیم ولی مامانم میشه من سما دوتارو هیچ جا نمیبرم ولی اخه ما دوتا خیلی بهش وابسته ایم

پس با این حال فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی... همه چیزای منفی و بد از خودت دور کن.هر روز ورزش ک ...

اخه مامانم میگه این دیوونه بازیا چیه پاشو ظرفارو بشور پاشو خونرو جمع کن

مامانم چندساله میخواد طلاق بگیره و من میتونم خودم انتخاب کنم پیش کدوم باشم و خواهرم همینطور و ما میخ ...

mohadesejooon. اگر اشتباه نکنم این آیدی مشاوره رایگان میدن ازش وقت بگیر ولی وقتش با ارزشه ها وقت بگیری نری خیلی بد میشه باهاشون صحبت کن ب امید خدا کمک میکنه

اخه مامانم میگه این دیوونه بازیا چیه پاشو ظرفارو بشور پاشو خونرو جمع کن

چون درکی ندارن متاسفانه.. شما باید خودت سعی کن برای حالت میفهمم خیلی سخته ولی انسان از پس هرچیزی بر میاد کافیه اراده کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز