من ۱۳ سالمه و افسردگی خاد دارم به خاطر مشکلات خانوادگی و اینو مادرم میدونه ولی نه میبرتم دکتر نه محلم میزاره و من روز به روز دارم افسرده تر میشمو مامانم روز به روز بد اخلاق نر و بد جنس تر میشه و فقط منو و خواهر کوچیکمو تحقیر و توهین میکنی و تازه فهمیدم که داره خیانت میکنه.چیکار کنم؟به خدا هر روز میزنه به سرم برم خودکشی کنم ولی از گناهش میترسم
اونم یه خیانت نه چند تا خیانت با هم ۳ تا دوست پسر داره.ولی من چون هرکاری ام بکنه دوسش دارم ولی از بابام بدم میاد(بابام خیانت کرده و مامانم فهمیده) و من و خواهرم و مامانم چند تا راز بزرگ داریم که بابام و هیچکس نباید بفهمه. ولی خواهش میکنم کمکم کنین نمیبرنم دکتر قرصم واسم نمیگیرن و این افسردگی خیلی تاثیر گذاشته روی درسام و دبیر ها هم درکم نمی کنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونم یه خیانت نه چند تا خیانت با هم ۳ تا دوست پسر داره.ولی من چون هرکاری ام بکنه دوسش دارم ولی از با ...
خب مادرت داره تلافی میکنه کار پدرتو... عزیزم من برسم خونه قرص های خودمو میگم بهت ولی خب اول روانشناس مهمه بعدم اگر دید لازمه میفرسته روانپزشک.. چ علائمی داری؟
مامانم چندساله میخواد طلاق بگیره و من میتونم خودم انتخاب کنم پیش کدوم باشم و خواهرم همینطور و ما میخوریم پیش مامانم باشیم ولی مامانم میشه من سما دوتارو هیچ جا نمیبرم ولی اخه ما دوتا خیلی بهش وابسته ایم
مامانم چندساله میخواد طلاق بگیره و من میتونم خودم انتخاب کنم پیش کدوم باشم و خواهرم همینطور و ما میخ ...
mohadesejooon. اگر اشتباه نکنم این آیدی مشاوره رایگان میدن ازش وقت بگیر ولی وقتش با ارزشه ها وقت بگیری نری خیلی بد میشه باهاشون صحبت کن ب امید خدا کمک میکنه