2821
2789
عنوان

افسردگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 34 پست
mohadesejooon. اگر اشتباه نکنم این آیدی مشاوره رایگان میدن ازش وقت بگیر ولی وقتش با ارزشه ها وقت بگی ...

اخه بعد کلاس مامانم اینا گوشیو تزم میگیرم میدم به خواهرم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب یه روز الکی بگو یه ساعت بیشتر کلاس دارم

خب میاد نگاه میکنم بعدشم اگه نیاد خواهرمو میفرسته بیاد نگاه کنه من کجام و خواهرم هم یه انتن به تمام معناست

فکر خودکشی از سرت بیرون کن خواهشا.با این کار چیزی تغییر نمیکنه بدترم میشه...

شما فقط رو خودت کار کن ک حالت خوب باشه تحت هر شرایطی یه دختر قوی باشی ک با هر سختی میجنگه ک زندگی خوبی بسازه برا خودش

اگ ممکنه برو پیش مشاور 

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
فکر خودکشی از سرت بیرون کن خواهشا.با این کار چیزی تغییر نمیکنه بدترم میشه... شما فقط 

اخه راه دیگه ای ندارم به خدا دارم دیوونه میشم هیچ تفریحی ندارم فقط دارم کار میکنم یا درس میخونم

فکر خودکشی از سرت بیرون کن خواهشا.با این کار چیزی تغییر نمیکنه بدترم میشه... شما فقط رو خودت کار کن ...

به خدا هیچکسو ندارم پشتیبانم باشه همشون بر علیه منن حتی میگن تو حنگی که نکراتت پایینه در صورتی که میدونن افسردگی هاد دارم

چون درکی ندارن متاسفانه.. شما باید خودت سعی کن برای حالت میفهمم خیلی سخته ولی انسان از پس هرچیزی بر ...

به خدا هر جوری میخورم حالمو خوب کنم  مامان و بابام میگن دیوونه بازی نکن برو پای درست و کارا

اخه راه دیگه ای ندارم به خدا دارم دیوونه میشم هیچ تفریحی ندارم فقط دارم کار میکنم یا درس میخونم

عزیزم این دوره زمونه خیلیا درگیر افسرگین چون خیلی زندگی سخت میگذره ولی باید کنترلش کنی...

اونقد برا جسم و روحت ارزش قائل باش و بخودت احترام بذار ک نری سمت کارای اشتباهی مث خودکشی

هر جور شده درس بخون و خوبم بخون برا یه آینده خوب اون بین ب مامانتم کمک کن ک همش گلایه نکنه زیادم باهاش بحث نکن بذار هر چی میخواد بگه شما فقط سعی کن حال خودتو خوب کنی و درساتو خوب بخونی ک ب یجایی برسی برا خودت...

خودت حال خودتو خوب کن و از هیچکس انتظار نداشته باش حتی پدر مادرت...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
به خدا هر جوری میخورم حالمو خوب کنم  مامان و بابام میگن دیوونه بازی نکن برو پای درست و کارا

مگه چیکار میکنی ک اینا رو میگن؟!

به خدا هر جوری میخورم حالمو خوب کنم  مامان و بابام میگن دیوونه بازی نکن برو پای درست و کارا

عزیزم پدرمادر منم همین حرفا رو میگن درکت میکنم 

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜
خب میاد نگاه میکنم بعدشم اگه نیاد خواهرمو میفرسته بیاد نگاه کنه من کجام و خواهرم هم یه انتن به تمام ...

چجوری میای نی نی سایت؟ با ایشون ک معرفی کردم صحبت کن شرایطتو بگو که تو همین نی نی سایت کمکت کنه

💜🌺مهربون باش جای دوری نمیره😊💜