2821
2789
عنوان

سیاست و رفتارهای درست زندگی

374 بازدید | 11 پست

آیا تاپیک جامعی هست ک سیاست رفتار درست با همسر و خانوادش یا همکاران تو محیط کار رو گفته باشه اگ هست یا دوتاپیک جامع مجزا هست لطفا معرفی کنین 

میشه منم لایک کنی اگه کسی گفت؟

بنام خدا شروع میکنم رژیم کالری شماری رو💙وزن شروع ۶۰😶۵۸.۶۰۰😍۵۶.۸۰۰😍بعداز عید ۵۷.۴۰۰😭تاریخ شروع اول اسفند۱۴۰۰💙وزن هدف 💪۵۲🚴🏻‍♀️🧚

نه نیست بنظرم کتاب مطالعه کنید بهتره البته تایپیک های بانو آرتمیس هست ولی احساس میکنم روند تایپیک یکم تنده شاید موجب پرخاشگری تون بشن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کتابی لطف میکنین معرفی کنین؟

واقعیتش کتاب واحدی نیست ولی میتونین کتابای مربوط به رشد توسعه فردی رو مطالعه کنید اگه اینستا دارین مهشید رئیسی،راضیه میرزایی رو فالو کنید شاید محتوای صفحشون کمکتون کنه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ممنون عزیزم لطف کردی ❤️

عزیزم اینک بیام و این تاپیکت رو ک سال قبل زدی رو ببینم و جواب سوالتو داشته باشم اصلا اتفاقی نیستا❤️ حتما بخون و عمل کن دختر گرانبها توی این سایت حرفهاش ب خیلی ها کمک کرده

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
2825
2823
2791
2779
2792