2777
2789
عنوان

سیاست و رفتارهای درست زندگی

343 بازدید | 11 پست

آیا تاپیک جامعی هست ک سیاست رفتار درست با همسر و خانوادش یا همکاران تو محیط کار رو گفته باشه اگ هست یا دوتاپیک جامع مجزا هست لطفا معرفی کنین 

میشه منم لایک کنی اگه کسی گفت؟

بنام خدا شروع میکنم رژیم کالری شماری رو💙وزن شروع ۶۰😶۵۸.۶۰۰😍۵۶.۸۰۰😍بعداز عید ۵۷.۴۰۰😭تاریخ شروع اول اسفند۱۴۰۰💙وزن هدف 💪۵۲🚴🏻‍♀️🧚

نه نیست بنظرم کتاب مطالعه کنید بهتره البته تایپیک های بانو آرتمیس هست ولی احساس میکنم روند تایپیک یکم تنده شاید موجب پرخاشگری تون بشن

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کتابی لطف میکنین معرفی کنین؟

واقعیتش کتاب واحدی نیست ولی میتونین کتابای مربوط به رشد توسعه فردی رو مطالعه کنید اگه اینستا دارین مهشید رئیسی،راضیه میرزایی رو فالو کنید شاید محتوای صفحشون کمکتون کنه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ممنون عزیزم لطف کردی ❤️

عزیزم اینک بیام و این تاپیکت رو ک سال قبل زدی رو ببینم و جواب سوالتو داشته باشم اصلا اتفاقی نیستا❤️ حتما بخون و عمل کن دختر گرانبها توی این سایت حرفهاش ب خیلی ها کمک کرده

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷