2777
2789

نمیدونم ب قسمت اعتقاد داشته باشم یا نه

ولی من خودم که با هر کی آشنا شدم ادم مزخرفی از آب در اومده

یا دنبال رابطه جنسی بوده 

یا خیانت کرده 

یا...

از اونجایی که خیلی سرمو با کار و کلاس گرم کردم 

فکر کنم تا ۳۰ و خورده ای سالگی ، تنها بمونم 

این چن تا آشنایی هم شانسی بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه تاپیک دیگه گفتم اینجام میگم 

هیچ وقت برای یه ازدواج خوب و درست و عاقلانه دیر نیست  درگیر سن و این چیزا نباشین به ادم درست بله بگید ازدواج تاریخ انقضا نداره اگه میانگین عمر ادم مثلا ۸۰ سال باشه و شما تو ۷۸سالگی هم یه ازدواج با کیفیت با یه ادم عالی داشته باشید همون دوسال زندگی قدر ۱۰۰ سال زندگی ارزش داره

افرادی رو دیدم که تو سنین بالاتر و شرایط خاصتر ازدواج های عالی و روابط با کیفیت و عمیق و عاشقانه ای رو تجربه کردن و اگر خودشون رو در زمان های دیگه ای به جز اون زمان به حرفا و قضاوت و نگاه های نادرست مردم و اطرافیان میباختن و با فرد دیگه ای با عجله از سر ناچاری  ازدواج میکردن این قدر که حالا خوشبخت بودن خوشبخت نمیبودن. 

به قسمت نه اما به زمان بندی خداوند اعتقاد دارم .

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
عزیزززززم  خدا رحمتش کنه چقد خوب

اون زمان حالم خیلی خیلی بد بود. عموم فوت کرده بود، ده روز بعدش دوست صمیمیم.. ۱۴ روز بعدش مامانم...

به حال مرگ حالم بد بود ولی میون اون همه مصیبت این اتفاق افتاد 

تو یه تاپیک دیگه گفتم اینجام میگم  هیچ وقت برای یه ازدواج خوب و درست و عاقلانه دیر نیست   ...

میدونی 

گاهی فکر میکنم هیچکس منو نمیتونه دوست داشته باشه 

یا من نمیتونم هیچکسیو دوس داشته باشم ...

خیلی درگیر کارامم 

از طرفی واقعن هم خسته شدم از ادمایی ک میان یه مدت کوتاه آرامشمو میگیرن و میرن یا خودم میذارمشون کنار

تنهایی از یه لحاظهایی خوبه 

اما ی زمانایی دلت میخواد دست یکیو بگیری 

با یکی زندگیتو بگذرونی که بفهمتت 

عمرن ولی اون ادم پیدا بشه

میدونی  گاهی فکر میکنم هیچکس منو نمیتونه دوست داشته باشه  یا من نمیتونم هیچکسیو دوس داشت ...

حتما اون ادم در زمان درستش پیدا میشه میدونی دوستم زندگی منو به این باور رسونده که هر چیزی در زندگی فقط زمانی به ادم داده میشه که رشد لازم برای پذیرشش در فرد به وجود اومده باشه گاهی افراد قبل از این انقلاب و رشد درونی خودشون رو خودخواسته میندازن تو ورطه ای که تو اون زمان براشون مناسب نیست و درگیر پیچ و خم های اضافی میشن ... من ندیدم کسی که صبر کرده باشه و ضرر کرده باشه زندگی خودتون رو همونطور که میدونید و علاقه دارید پیش ببرید ذهنتونو از استرس اینکه وای زمان گذشت خالی کنید خودش اتفاق میفته حتما و چون شما بازی نخوردین و مسیر رشدتون رو با ارامش طی کردین اون اتفاق براتون خوشایندتر از دیگرانی میشه که فشارهای ادما و روزگار تو فرایند طبیعی زندگیشون مانع تراشید و مجبورشون کرد تو زمانی که بهشون تعلق نداشت دست به تصمیم گیری و انتخاب غلط بزنن. 

البته این فقط نظر شخصی منه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

اره عزیزم یکی از فامیلامون بخدا فکر میکردم هیچ وقت شوهر نمیکنه،اما بهترین شوهر فامیل رو داره هم از نظر تیپ وظاهر و هم اخلاق هم اینکه یک شغل رده بالا داره،نامید نباش

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید