2777
2789
عنوان

😬خیلی پیگیر دیگران نباش

223 بازدید | 9 پست

هیچوقت اجازه نده کسی انرژیت رو مصرف کنه

اگه زنگ نمیزنن برو بخواب

اگه بهت پیام نمیدن گوشیت رو بزار کنار و روز خوبی داشته باش

اگه معلوم نیست کجان و بهت خبر نمیدن برو خونه و یه کار سرگرم کننده انجام بده

همیشه اول برای خودت زندگی کن بعد دیگران:)✨

عالی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حرفای ازاردهنده و زخم زبون هاشون بامنه.

آدم بیشور حال بقیرو خراب میکنه

بیشورم بیشوره دیگه

انتظار داری حرف درست بزنه ؟

خیررر

کاملا برعکسه

بیشوران را به کتف خود بگیر و حالتو بخاطرشون خراب نکن 🌚

آدم بیشور حال بقیرو خراب میکنه بیشورم بیشوره دیگه انتظار داری حرف درست بزنه ؟ خیررر کاملا برعکسه ...

ارع ولی حتی نیستن حرفاشون رو مغزم 

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
چفدر احتیاج داشتم به این حرفا

من همیشه سعی میکنم آدم و باشم و کسیو نرنجونم و خلاصه درست باشم

بعد با هرکی دعوا کنم میگم من که درستم مشکل از اونه

انقدر اعصابم آروم میگیره وقتی توجیه میکنم 😂😌

من همیشه سعی میکنم آدم و باشم و کسیو نرنجونم و خلاصه درست باشم بعد با هرکی دعوا کنم میگم من که درست ...

من اشتباهاتی کردم خیلی ام بی تقصیر نیستم ولی خوب باعث شده تو محل کارم دو سه نفر حرف نمی زنن باهام البته اونام مقصرن ها

من اشتباهاتی کردم خیلی ام بی تقصیر نیستم ولی خوب باعث شده تو محل کارم دو سه نفر حرف نمی زنن باهام ال ...

با فکر کردن بهش فقط حالتو خراب میکنی

منم هروقت به دیروز خودم نگاه میکنم همینم

ولی تهش چی ؟ دوروز ناراحتی و بعدش یادت میره

خب اون دوروزتو فکر نکن که هدرش نکنی

بخدا هرکی یاد قبلنشم میوفته همینه

ما دائما تو تغییریم

هرچی شده رو ولش کن و از الانت لذت ببر😌

حتی شده با خوردن یه شوکولات