2777
2789
عنوان

وای بچه ها سکته کردم از ترس.‌‌

365 بازدید | 24 پست

یه ساعت پیش با دخترم که هفت سالشه رفتیم مدرسه ش موقع برگشت دخترم داشت گل میکند منم وایساده بودم تو پیاده رو مواظبش بودم یهو یه ۲۰۶ ترمز کرد یه دختره که قیافش ترسناک بود پیاده شد شروع کرد فحش دادن به من ..میگفت عوضی هرزه چرا نگاه میکنی دوزاری...این بچه  اون عوضیه یا معلوم نیست مال کیه..کلی فحش دیگه ..داشتم سکته میکردم  اصلا جوابشو ندادم دست دخترم رو گرفتم الکی رفتم جلوی یه خونه که مثلا  خونمونه .نشست تو ماشینش همینجوزی نگاه میکرد یهو گاز داد با سرعت رفت...مردم چشونه؟ دیوونه شدن...حواستون باشه بچه ها..نمیدونم منظورش چی بود یا کی بود اصلا 

که جهان رنج بزرگیست...نگارا تو بخند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما بیشتر از هم جنس خودمون امنیت نداریم😐

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙