2777
2789
عنوان

دندونامو کامپوزیت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 33 پست

عزیزم بعدشم بذار ببینم 

و اینکه جاری من دندوناش خیلی خیلی جلو بود بازم رفت کامپوزیت کرد خودشم بنظر خیلی حال میکنه چون تابحال با دهن بسته عکس نذاشته 

من خودم نچرال بیشتر میپسندم 

از نظر آسیب به دندون دکتر نگفت چطوریاس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دندونام ریزه بین دوتا دندون  جلومم یکم فاصلس بنظرت کامپوزیت کنم خوب میشه؟البته بیشتر بخاطر ر ...

خوب میشه

دندونای من رو هم بود واسه همین ۴ تا دندون جلوم هم سطح کرد که این شکلی شد

عزیزم بعدشم بذار ببینم  و اینکه جاری من دندوناش خیلی خیلی جلو بود بازم رفت کامپوزیت کرد خودشم ...

گفت تا ۱۰ روز چایی نخورم و غذاهای رنگی

چون رنگ پذیره

از سردرد داشتم‌می مردم از دیروز کدئین خوردم

عزیطم عالیه مال جاری منو ببینی چی میگی نچراله مال تو

ممنون

آره خود دکترم گفت بهت اومد به بعضیا نمیاد اصلا

ولی اولش خیلی تو ذوق آدم میخوره چون شبیه دندون مصنوعیه😑

بعدم یه جوریه میخوره به لب پایینم جاری شما هم شاید بنده خدا نمی تونه راحت دندوناشو رو هم بذاره 

اصلا لبخند تا یک مدت غیرطبیعیه به نظرم

چون دندونات میخوره به لبت حسشون می کنی

باید تو بچگی انجام میدادم دیگه الان خیلی طول می کشید و از طرفی دندونا رو داغون می کنه و احتمال پوسی ...

عععع چه بدد 

من دندونام مرتبه فقط دوتا دندون جلو یه کمی فاصله داره 

20سالمه اگ ارتو کنم خیلی طول میکشه؟😢

دوس ندارم کامپوزیت کنم چون حس میکنم نگهداریش سخته ارتو می‌خوام 

ای بابا😭

منم میخوام بزنم مبارکت باشه عزیزم اگه احساس میکنی خیلی برجستس بده دکتر برات درست کنه طبیعی تر بشه&nb ...

مبارک باشه پیشاپیش.

دو تا دندون کجمو تا اونجا که می تونست تراش داد ولی به خاطر اونا مجبور شد دو تای کناریشم بیاره جلوتر واسه همین برحسته شده

کلا برای دندونای صاف قشنگ تر میشه کامپوزیت

عععع چه بدد  من دندونام مرتبه فقط دوتا دندون جلو یه کمی فاصله داره  20سالمه اگ ارتو کنم ...

بله شما سنتون مناسبه برای ارتو

من بالای ۳۰ هستم دیگه حوصله نداشتم

شما الان انجام بدین عالی میشه