2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
من الان هشتمم بخاطر کرونا یکم تنبل شدم و در کل نمره هام پایینن ...اگه سال بعد که میرم نهم بشینم فول ...

هشتمیو نگرانی؟

ببین از تابستونی که میخوای بری نهم قشنگ اگه میتونی قلمچی ثبت نام کن تا دوازدهمت اگه گرون بود نتونستی توی تلگرام ازموناشو میزاره برو دانلود کن خودت واسه خودت شرکت کن بده 

نهم تست مهم نیست مفاهیم ریاضیشو خوب یادبگیر علومشم کمو بیش به خاطر امتحان خردادت ولی باید بخونی 

دهم که رسیدی یا خودت بشو مشاور خودت یا مشاور خوب بگیر از تابستونی که میری دهم  برا دهمت بخون و تست بزن اگه تو تجربی اینده میخوای 

اگه از دهمت خوب اومدی جلو روزی ۴ الی ۵ ساعت دیگه دوازدهم و کنکورت نمیخواد بشینی مثل ما هی بگی وای ۱۴ ساعت بخونم خوبه یا ۱۸ ساعت یا اصلا بزار ۲۴ ساعت نخوابمو از این اراحیف که به هیج جام نمیرسه:)

فوقش واسه تو میشه روزی ۸.۹ ساعتم بخونی نتیجه میگیری اگه از دهمت کار کنی و تست بزنی اشتباه نکن از دهم تست بزن به ما هی گفتن دوازدهم دوازدهم هیچ غلطی ام نکردیم 🖐🏻😒

اگه میخوای بری تجربی البته 🖐🏻🌱

نمره های هشتم چقد مهمه تو هدایت تحصیلی ؟؟

به اندازه نهم مهم نیس ماهم زیاد گفتیم تلاش میکنیم سال بعد اگه تلاش واقعی میخوای از همین امروز شروع کن... کم کم اروم اروم نه خیلی ام ایده ال گرایانه اما شروع کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشتمیو نگرانی؟ ببین از تابستونی که میخوای بری نهم قشنگ اگه میتونی قلمچی ثبت نام کن تا دوازدهمت اگه ...

آره چون میترسم بخاطر نمره های هشتمم تجربی قبول نشم 🤦🏼‍♀️مرسی عزیزدلم بخاطر راهنماییت❤یه دنیا ممنون❤🌺🌺

🩵🦋

آره چون میترسم بخاطر نمره های هشتمم تجربی قبول نشم 🤦🏼‍♀️مرسی عزیزدلم بخاطر راهنماییت❤یه دنیا ممنون ...

نترس خواهر من نترس🤣 🖐🏻

موفق باشی 🤲🏻...

چن سال دیگه هرچی شدی بیا بگو 😘💪🏻🖐🏻

تجربی حوصله میخواد و پدر دراره واسه یه دیپلم مخصوصا که کرونا اومد من ارواحمو دیدم ...میخوای کنکور تج ...

میدونم خیلی طرفدار داره تجربی

ولی خوب درسام خوبه و معدلم بالاس و علاقه دارم میخوام برم این رشته حتی اگه به جایی نرسیدم نمیخوام واسم یک حسرت بشه دوست عزیز

آره اگه تلاشی رو ک تجربی میکنی تو انسانی کنی صددرصد جای خوبی قبول میشی اما نمیدونم تجربی چی داره همه دنبالشن😂 

میدونم خیلی طرفدار داره تجربی ولی خوب درسام خوبه و معدلم بالاس و علاقه دارم میخوام برم این رشته حتی ...

تجربی رشته های تاپ داره دیگه بخاطر اون همه در آرزوی زیر گروه یکن ...

اره اونکه معدلش اینا خوبه که اوکیه ولی باز وقتی بری دبیرستان یک الی دونمره افت میکنی اگه تواناییو علاقشو داری باید بری در کل اراده فولادین میخواد که اگه علاقه هه باشه اوکیه 

تجربی رشته های تاپ داره دیگه بخاطر اون همه در آرزوی زیر گروه یکن ... اره اونکه معدلش اینا خوبه که ا ...

آره دبیرستان ک خیلی سخت تره

ببینم خدا چی میخواد و چه رشته ای قسمتون میشه🌷

شما آزاد قبول شدین؟

میتونم بپرسم در روز چند ساعت مطالعه داشتین؟