2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

161 بازدید | 24 پست

دوستان کدوم رشته ی دبیرستان آینده داره؟؟ 

کسیو دیدین هنرستان و دانشگاه گرافیک بخونه بعدش معلم هنر بشه؟؟

انسانی آینده داره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

🩵🦋

ببین همه چی هرجا بری آینده داری به شرط استعداد خودت ...

ببین به چی واقعا توانایی داره ... نه علاقه ها من خودم تواناییم انسانی بود اما علاقم تجربی خوب بود اما واقعا افت معدل داشتم 

ولی به نظرم بین سه رشته نظری بری بهتره...

حقوق و جامعه و روانشناسی ودبیری ادبیات و تاریخ و رسانه و ارتباطاتو اینا همه آینده های انسانی ان دیگه ... دانشگاهش مهمه و تواناییت والسلام 🖐🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تجربی میرم  اگه میخوای شغلی در آینده داشته باشی ب نظرم انسانی برو وگرنه ک دنبال علاقت باش ه ...

تجربی حوصله میخواد و پدر دراره واسه یه دیپلم مخصوصا که کرونا اومد من ارواحمو دیدم ...میخوای کنکور تجربی بدی از نهمت قشنگ باید برنامه بریزی و اصولی اصلش اینه وگنه تو یکی از سالاش پدرت باید دراد تا برسی البته اگه پزشکی و پیرا پزشکی هارو نمیخوای اوکیه 

من خودم روان دانشگاه آزاد قبول شدم بعد یکی از دوستاام گفت تو همینو میرفتی انسانی الان داشتی دولتی روان میخوندی ... اینقدر داوطلب تجربی زیاده توی انتخاب رشته اخریه هر چی بگی هس از الاهیات بگیر و حسابداری و عکاسی تا دیگه پزشکی اینا ...ملت سرازیرن تو تجربی 🤣🤣🤣

تجربی کیک و ساندیس میدن انگار😜 البته من تهش رسیدم به ما نرسید 🤣🤣🤣

گرافیک آینده داره؟ رشته ی گرافیک هم آموزش و پرورش قبول میکنه آره؟

اره ولی اموزش و پروش 💩

میخوای تخصصی ادامه بدی در کنارش برو کلاسای بیرون بعدم هزینه هنر به خاطر تهیه ی وسایلا و مدادو ماژیکاش یکم بالاس 

اره ولی اموزش و پروش 💩 میخوای تخصصی ادامه بدی در کنارش برو کلاسای بیرون بعدم هزینه هنر به خاطر تهی ...

یعنی آموزش و پرورش برنمیداره؟؟ من خیلی دلم میخواست معلم هنر شم

🩵🦋

تجربی ریاضی و معادله زیاد داره ؟؟؟ 

ببین ریاضی و فیزیک تجربی عین عین ریاضیاس اما مثلا اونا فیزیکشون ما سه فصله اونا ی فصل اضافه تر داره کتابای س سالشون و مطالب اضافه تر ریاضیشونم کپی ما اما بغلش اونا هندسه و آمار جدا دارن شیمی مونم ک کپه همه 

انسانی فیزیک نداره ریاضی داره ک خوب ریاضیش ب نسبت تجربی و ریاضی سبک تره اما حفظیات عربی فلسفه شون زیاده

دیگه بستگی به خودت داره اهل مسئله و معادله باشی یا حفظیات 

ببین ریاضی و فیزیک تجربی عین عین ریاضیاس اما مثلا اونا فیزیکشون ما سه فصله اونا ی فصل اضافه تر داره ...

من الان هشتمم بخاطر کرونا یکم تنبل شدم و در کل نمره هام پایینن ...اگه سال بعد که میرم نهم بشینم فول بخونم نمره هام نوزده به بالا باشن میتونم برم تجربی ؟؟ 

نمره های هفتم و هشتمم خیلی پایینن

🩵🦋

یعنی آموزش و پرورش برنمیداره؟؟ من خیلی دلم میخواست معلم هنر شم

ببین معلم پایه اموزش پرورش شدن سخته حالا هنر رو نمیدونم سرش باید بری فرهنگیان بخونی و مصاحبه کنن ایا فرهنگیان قبول شی یا نشی ... دوستای من از طریق رشته های نظری رفتن فرهنگیان من نمیدونم کنکور هنرم میتونن مصاحبه فرهنگیان شرکت کنن یانه اینو بپرس از یکی مشاور مدرسه یا معلمای هنری که داشتی 

پایه ثابت حقوقشم دوتومنه هز وقتی دانشجو میسی تا بری تو مدرسه دولتی حالا به ی عنوانی کار گیرت بیاد دیگه بسته به معلم چ درسی شدنت حقوق میدن بعد اهان اون اول اینکه معلم چ مقطعی بشی هم مشخص میشه همون تو مصاحبه و رتبه کنکورت 

من الان هشتمم بخاطر کرونا یکم تنبل شدم و در کل نمره هام پایینن ...اگه سال بعد که میرم نهم بشینم فول ...

اره ...مثلا چند؟نهم نمره علوم و ریاضیت خیلی مهمه خرداد هشتم یکم دی نهم متوسط و تاثیر خرداد نهم زیاده به هفتمت نگاه نمیکنن

اره ...مثلا چند؟نهم نمره علوم و ریاضیت خیلی مهمه خرداد هشتم یکم دی نهم متوسط و تاثیر خرداد نهم زیاده ...

نهم که واقعا تلاشمو میکنم همه ی نمره هام ۱۹ به بالا بشن ، هشتم که ترم اول ریاضی ۱۰ شدم علوم هم ۱۲

🩵🦋