2777
2789

دو روز پیش دو نفر توی خوزستان با حلوای نذری کشته شدن ،توی محضر  زن ناشناس حلوای نذری میبره ومتاسفانه دو نفر ازش خوردن و بلافاصله مردن توی حلواها قرص برنج بوده ...

اینا افراد داعش هستن اینجوری مسلمونارو میکشن مراقب باشین از غریبه و ناشناس چیزی نگیرید مخصوصا حلوا ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...

ای بابا

من تو محرم کلا با نذری شکممو سیر میکردم 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پ چرا اخبار چیزی نگفت ؟؟

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛
@titaa     😂😂😂😂بیا اینو ببین

😅😅😅

ولی من همیشه ارزوم بود اگه قرارباشه بمیرم با خوراکی بمیرم

اونم چی؟

مفتی😍😍😍

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
و اما بشنوید از داعشی ای که در حلوا قرص برنج ریخته بود اما به جای مراسم عزا، دیس حلوا را به مراسم عر ...

وای خیلی باحال بود😁 حتما خانم تازه عروس بودن همسرشون فوت شدن برا همین بردن محضر😂😂

لایک کردنتون مشکلی ندارم .اگه مخالف نظرم هستین  می تونین ریپلای کنید من سعی نمی کنم شما را قانع کنم و به دیدگاهتون احترام میزارم لطفا شما هم همینطور باشید .و گفتگو می کنم که با دیدگاه و زاویای دید دیگران آشنا شم.واینکه لطفا مهربون باشین چون مهربونی تنها زبانیست که تمام موجودات اون رو درک می کنن .ودر آخر می دونم که خیلی غلط تایپی دارم😂😂😂. صرف نظر از رنگ پوستت ،نژادت ،مذهب و جنسیت و موقیعت اجتماعیت من دوست دارمو  برام مهم و با ارزشی .با تشکر از تایمی که برا مطالع گذاشتین 💛