2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در اولین رابطه اصلا خون نمیاد همون خون ابه میاد ‌ 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

اره اگه سوزش هم داره معلومه زخم شده چون پ... بار اول پاره میشه ولی کامل از بین نمیره ریز ریز از بین میره نگران نباش تا چند وقت ممکنه موقع نزدیکی خونریزی کنی ولی نه مثل دفعه اول زیاد مقدارش کمه  

اره اگه سوزش هم داره معلومه زخم شده چون پ... بار اول پاره میشه ولی کامل از بین نمیره ریز ریز از بین ...

از دفعه اول خونابه بود ولی چون ۱۰۰ درصد نمی شد کم کم داریم جلو می‌بریم که خیلی دردناک نباشه

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.
من دفعه سوم بود بازم داشتم  گویا یه چند دفعه ای این طوریه

نه شاید عفونت داری 

من شوهرم یک ماهی نبود بعد را ..... اینطوری شدم فک کنم بخاطر دیر ب دیر بودن بود نمیدونم شایدم عفونت 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
نه شاید عفونت داری  من شوهرم یک ماهی نبود بعد را ..... اینطوری شدم فک کنم بخاطر دیر ب دیر بودن ...

ما چون کامل ۱۰۰ درصد انجام نمیدیم ریز ریز داره جا باز میکنه فکر کنم

خدایا چنانم کن که از بنده ات بی نیاز باشم.
ما چون کامل ۱۰۰ درصد انجام نمیدیم ریز ریز داره جا باز میکنه فکر کنم

اهان اینم هست ولی خودتو راحت کن ی باره است100درصد برو جلو راحت شی اینقد درد نکشی 

منکه بخاطر دوری داره بدنم نابود میشه

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏