2821
2789
عنوان

دوستان یه لحظه

100 بازدید | 30 پست

شوهرم تا اتفاقی خونه یا  مامانم میفته خبردار میشه و میگم از کجا میگه مثلا یکی از بیرون گفته مثلا فلان مرد و اسمشو نمیگه ولی میدونم یکی از افراد نزدیک امار میده و اون چندش رو هم میشناسم ک میخواست قبلا باشوهرم دوست شه و شوهرم میگفت ج.ن.د.ه ست ولی الان ازش چیزی نمیگع و من میدونم بااون در ارتباطه وگرنه این اطلاعات رو کدوم مرد ازبیرون خبرداره ک بیاد بگه من الان حس میکنم داره منو خر فرض میکنه و چند وقتیه خیلی اعصابم خرابه باخودشم ک حرف بزنم صد در صد همشو انکارمیکنه قبلا که این برا دوستی پیام میداد اوایل ازدواج بهم میگفت و پیاماشو نشون میداد ۲سال پیش برا یه کاری مجبور ب مسافرت شدم که نتونستم برگردم که خبردار شدم بهش زنگ زده و چت کرده و این اتفاق وقتی خونم بودمم افتاد ولی ازجایی متوجه شدمو مطمئنم و برای قهررفتم ولی باز انکار کرد الان میدونم ک این امار گرفتنشو اون کثافت میده نمیدونم چیکارکنم اگه منو نمیخواست چرا منو گرفت که اینجوری بااین حرف بزنه چراالان اونو خراب نمیدونه من مطمئنم ولی ردی تو گوشیش جا نمیزاره نمیدونم مخم هنگیده میشه کمک کنید جای من بودید چیکارمیکردید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهر  نداره  مگه  آبروشو ببرر همه جا   تا دست  برداره  از شوهرت

بخدا حتی شوهرشم فهمید تهدیدشم کردم اونموقعی که چندسال پیش فهمیدم و این هرزست و چندتا هم بچه داره

حتی ب داییام هم گفتم ولی

تقصیر شوهرمه چرا منو ب اون فروخت و الان بروی خودش نمیاره اصلا حتی مچش هم بگیرمم نمیگه

بخدا حتی شوهرشم فهمید تهدیدشم کردم اونموقعی که چندسال پیش فهمیدم و این هرزست و چندتا هم بچه داره حت ...

عزیزم  بشین  با  نرمی  با شوهرت  صحبت کن  بگو من همه چیو میدونم  و اگه  رابطه تو  با اون قطع نکنی  جدا میشم ازت  بترسونش  شاید  افاقه کرد  . همه چی  رو  با  نرمی بگو بهش  بگو من زندگی مونو دوست دارم  ولی اگ تو ب این کارات ادامه بدی مجبورم خرابش کنم  . از این حرفا هی الکی  بگو  ببین جواب میده 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

عزیزم  بشین  با  نرمی  با شوهرت  صحبت کن  بگو من همه چیو میدونم ...

خیلی حالم بده باهرراهی بگی وارد شدم و حتی قهرکرد ک چرامیگی دوستم باهاشو اینا اونموقع ها

یا جوابمو نمیده

ولی خداییش اگه من اینکارو میکردم خودش چیکارمیکرد اگه واقعا منو نمیخواد پس چرا بهم نمیگه چرااصلا بامن ازدواج کرد

ببین   شاید یجا   واسه  شوهرت  کم گذاشتی  ک   رو آورده  ب اون &nb ...

بعضی چیزارو مثلا یوقتایی که مسائلی پیش میاد تو خونه ی مامانم بهش نمیگم ک اصلا نباید گفت و اینا

یهو میبینم خبردارشده بهم میگه تو میدونستی تو دروغ میگی فقط همین 

بعضی چیزارو مثلا یوقتایی که مسائلی پیش میاد تو خونه ی مامانم بهش نمیگم ک اصلا نباید گفت و اینا یهو ...

خب  به مامانت  بگو  مسائل  خونوادگیشونو  هیج جا نگن ک ب گوش  خالت  هم نرسه  چرا باید  خاله ت  مسائل  تو خونه  باباتو  بفهمه ؟  ما ک  اینجوری نیستیم

خب  به مامانت  بگو  مسائل  خونوادگیشونو  هیج جا نگن ک ب گوش  خالت &nbs ...

مامانم نمیگه مثلا مامانبزرگم میگه بیرون فلان مشکل برا بابام پیش اومده ک بابابزرگم گفته این سریع میزاره تو دست شوهرم مسائلی که شاید همسرم خودش بود نمیگفت

خیلی حالم بده باهرراهی بگی وارد شدم و حتی قهرکرد ک چرامیگی دوستم باهاشو اینا اونموقع ها یا جوابمو ن ...

خب   تهدید  ب طلاقش کن  حتی  واقعا  احضاریه  براش  بفرس  اونوقت  میفهمی  ک میخادت یا نه  . اگ  بخادت   اون کاراشو  ترک میکنه 

خب  به مامانت  بگو  مسائل  خونوادگیشونو  هیج جا نگن ک ب گوش  خالت &nbs ...

نظر تو چیه من چیکارکنم با گفتن هم گردن نمیگیره هرراهی باشه امتحان کردم ولی نمیگه یامیگه فکرت منحرفه من حرف نمیزنم و اینا

ولی من دارم اتیش میگیرم چراشوهرم منو پیش اون کوچیک کرده ک مثلا تو درست میگی زن من خره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز