2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه خیلی بده اینجور کاش حداقل حرف میزدیم باهاش 😔

خب شما الان دارید با چهارچوب های همین جهان چیزی رو می‌سنجید که اصلا مادی و این جهانی نیست!

در جهان باقی هر لحظه تجلی خداوند هرسو دیده میشه نیازی به کلمات نخواهد بود و البته پرده ها هم همه کنار میره یعنی اصلا نیازی به پرسش و پاسخ با خدا نیست.

میشه در همین دنیا هم به همون درجه از عرفان رسید که خدا رو دید و  تجلی کلمات و آیاتش رو کشف کرد

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم من زیاد با خبر نیستم ولی اونجا فرشته های حسابرسی هستن

من که به فرشته ها میگم تا خدا نیاد تکون نمیخورم جر😂😂😂 پرتم میکنن تو جهنم جزغاله شم اونجا غد بازی معنا نداره🤣

زندگی رو رگم گذاشت کاتِرِشو..
نه باور کن خدا عاشقمونه.میدونی تک تک سلول هامونو با عشق افریده..به خاطر مهربونیه اونه که ماداریم نفس ...

اخه خیلی گناه کردم....

یه گناهایی که پدر مادرم بفهمن از خونه بیرونم میکنن

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد
چرا خدا خودش تو قران میگه با افرادی ک عهدشون رو با بهای ناچیز میفروشن صحبت نمیکنه وحتی ب چهرشونم نگا ...

خدا اخرش همرووو حتی شمرم میبخشه خودش گفته که بهترین و بزرگترین بخشندس اما زمانش بستگی به سنگینی گناهت داره خدایی که از وجوده خودش ب تو داده تورو جانشین خودش کرده انقدر با دلیل و مدرک هر چیزیو بهت ثابت کرده حاظر نیست بندهاش عذاب بکشن 

شب رفت و سحر نشد شب آمد!😪
اره میشه دید اونم تو بالاترین درجه بهشت که اسمش فردوسه. خوشبحال اونایی ک ب این درجه ازبهشت برسن

فک نکنم من باشم اونجا نمازو میخام شروع کنم بخونم اما حجابم افتضاحه بخاطر اونم شده نمیرم اونجا

به نظرم خدا انرژیه/:

اما واقعا تنها نقطه اشتراک بین هر دیدگاهی همینو نشون میده

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
خب میگه کنجکاوی باعث گیجی خودتون میشه  میگن خدا رو از درون خودتون احساس کنین چون از روح خودش در ...

تو من زیاد دمیده وچوککه دل نازکم و دلسوز 

[QUOTE=229851118]نه عزیزم هیچوقت هیچوقت هیچوقت نمیبینیم خدا رو[

بزرگترین نعمت بهشت دیدار خداست

اون دنیا شرایطمون عوض میشه برخلاف این دنیا توانایی دیدار خدا رو پیدا میکنیم و خدا خودشو نشون میده

میگن وقتی بهشتیا خدارو میبینن کل نعمتهای بهشتی رو از یاد میبرن

یعنی شمرو یزیدم میبخشه?

اره همرو اما ممکنه دور ببخشه چون اونجا دیگه عبدیته جایی که قولشو به بندهاش داده که تا ابد هستن چون ادم جاودانه طلبه و چون دنبال بهتریناس بهترینارو برای همیشه بهش میده اما اگه خوب باشی راحت تر میرسی زود تر میرسی لذتت بیشتره هرچقدم گناه کار تر اول عذابتو میکشی بعد خدا بهت میده چیزیو ک تو وجودت گزاشته

تو من زیاد دمیده وچوککه دل نازکم و دلسوز 

منم خیلی قبلا فکر میکردم و واقعا حس میکردم مخم اِرور میدادقشنگ  حس کردم حتی اذیتم میشدم ب خدا ادم دلش میگرفت اما خوب دیگه دنبال چراییش نرفتم